Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Golünü Attı

Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Golünü Attı

Brighton & Hove Albion, Wolverhampton'ı 3-2 yenerek İngiltere Lig Kupası'nda bir üst tura çıktı. Ferdi Kadıoğlu, ilk gol sevincini yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Brighton & Hove Albion, İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Wolverhampton’ı 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Maçta dikkat çeken isim ise, Brighton’ın yeni transferi Ferdi Kadıoğlu oldu.

Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Golünü Attı

Ferdi Kadıoğlu İlk Gol Sevincini Yaşadı

Fenerbahçe’den 30 milyon euroya transfer edilen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla ilk golünü kaydetti. 82. dakikada Yankuba Minteh’in yerine oyuna giren Kadıoğlu, 85. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıdı. Kadıoğlu, İngiliz ekibindeki ikinci maçında golle tanışarak taraftarın takdirini kazandı.

Ferdi Kadıoğlu Brighton Formasıyla İlk Golünü Attı

Brighton’ın Gollerini Baleba, Adingra ve Kadıoğlu Attı

Brighton, maçta 14. dakikada Carlos Baleba, 31. dakikada Simon Adingra ve 85. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun golleriyle galibiyeti elde etti. Wolverhampton’ın golleri ise 44. dakikada Gonçalo Guedes ve 90+1. dakikada Thomas Doyle’dan geldi.

Bu zaferle birlikte Brighton, İngiltere Lig Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

Ferdi Kadıoğlu Brigton'a Ne Zaman Transfer Oldu?

Fenerbahçe’nin milli sol beki Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion’a 24 Ağustos 2024'te transfer oldu. Sarı-lacivertli kulüp, 24 yaşındaki oyuncunun transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmen bildirdi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun transferinden 30 milyon Euro bonservis bedeli alacak. Ayrıca, bu anlaşma kapsamında 5 milyon Euro bonus ve oyuncunun bir sonraki satışından %10 pay elde edecek. Bu rakamlar, Fenerbahçe tarihindeki en yüksek transfer gelirlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, İngiltere’deki kariyerine Brighton formasıyla devam edecek. 24 yaşındaki sol bek, İngiliz ekibiyle 4 yıllık resmi bir sözleşme imzaladı. Kadıoğlu, Brighton’dan yıllık 3.5 milyon Euro kazanarak Premier Lig’de kendini kanıtlama fırsatı bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazal Subaşı Kuzeni Atakan Başavcı ile Ayrıldığını Açıkladı

Hazal Subaşı Kuzeni Atakan Başavcı ile Ayrıldığını Açıkladı