Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Ringe çıkmadan kemeri aldı Türk spor tarihinde bir ilk

Ringe çıkmadan kemeri aldı Türk spor tarihinde bir ilk

Muhammed Dursun, rakibi ringe çıkmayarak unvan maçını hükmen kazandı ve altın kemerin sahibi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ringe çıkmadan kemeri aldı Türk spor tarihinde bir ilk
KAYNAK: İHA

Milli kick boksçu Muhammed Dursun, kıtalar arası ağır sıklet ünvan maçında rakibi Kamba Kazola'nın ringe çıkmadığı maçı hükmen kazanarak altın kemerin sahibi oldu. Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde gerçekleşen kick boks şöleninde, Dursun'un zaferi Türk spor camiasında büyük coşkuyla kutlandı.

Dövüşmeden kazandı

Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı ve birçok siyasi parti temsilcisinin de katıldığı organizasyonda, uluslararası altın eldiven kick boks şampiyonu Muhammed Dursun, Demokratik Kongo’lu Kamba Kazola Trinita ile unvan maçına çıkacaktı. Ancak, rakibi ringe çıkmayı reddederek karşılaşmadan çekildiğini bildirdi.

AW085050_02

Benim lakabım Iron Man dedi

Muhammed Dursun'un zaferi, Türkiye'ye hükmen kazandığı altın kemeri getirdi. Dursun, zafer sonrası yaptığı açıklamada, "Bu gece yapacağım maç için 4 aylık hazırlık süreci geçirdim. İnanın burada dövüşerek, rakibimi nakavt ederek bu kemeri almak isterdim ama rakibimin yüz yüze gelmemesiyle benden korktuğunu çok net anlamıştım. Korkağa mani aranmaz, korkak her yerde korkaktır. İnşallah bir dahaki maça diyorum. Kemer burada, talip olan arkadaşları dövüşmek için bekliyorum. Benim lakabım Iron Man" şeklinde konuştu.

Spor camiası ve taraftarlar, Muhammed Dursun'un elde ettiği zaferi coşkuyla kutlarken, Kamba Kazola Trinita'nın maçtan önce salona gelmeden Türkiye'yi terk ettiği bildirildi. Bu olay, Türk kick boksu için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
13. Antalya Kitap Fuarı: Yazarlar ve Okurlar Buluşuyor

13. Antalya Kitap Fuarı: Yazarlar ve Okurlar Buluşuyor