Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor RIDVAN DİLMEN YENİDEN BAŞLIYOR

RIDVAN DİLMEN YENİDEN BAŞLIYOR

11 Ağustos Cuma günü oynanacak olan Trabzonspor - Antalyaspor müsabakasıyla birlikte başlayacak olan Süper Lig 2023/24 sezonu öncesinde futbol camiasında sıcak bir gelişme daha yaşandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
RIDVAN DİLMEN YENİDEN BAŞLIYOR

Yıllardır spor yorumculuğu yapan ve son olarak TRT Spor ekranlarında olan Rıdvan Dilmen, televizyon kariyerini noktaladı. Dilmen, dijital medyaya transfer oldu.  Sports Digitale'e transfer olan ünlü yorumcunun her salı 'Referans' programı ile kamera karşısına geçeceği duyuruldu.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Türk futbolunun &#39;referans&#39; ismi!?Sports Digitale ailesine hoş geldin Rıdvan Dilmen!<br><br>?Rıdvan Dilmen, her salı &#39;Referans&#39; programı ile Sports Digitale&#39;de... <a href="https://t.co/IramXFXFaP">pic.twitter.com/IramXFXFaP</a></p>&mdash; Sports Digitale (@SportsDigitale) <a href="https://twitter.com/SportsDigitale/status/1689275342924455938?ref_src=twsrc%5Etfw">August 9, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Süleyman GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UN YÜKLÜ TIR UNLA BERABER ÇALINDI

UN YÜKLÜ TIR UNLA BERABER ÇALINDI