Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Tercihleri Eleştirildi!

Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Tercihleri Eleştirildi!

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarıyla İsmail Kartal'ın tercihleri yeniden masaya yatırıldı. Özellikle Michy Batshuayi'nin öneminin vurgulanması ve Dzeko'nun oyundan alınması tartışmaları alevlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Tercihleri Eleştirildi!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin başında olan İsmail Kartal'ın son kadro tercihleri ve maç içinde yaptığı hamleler futbol camiasında büyük tartışmalara neden oldu. Bu durum özellikle Rıdvan Dilmen'in dikkatini çekti.

"Dzeko'yu Çıkarmam" - Rıdvan Dilmen'in Eleştirisi

Alanyaspor maçında beraberlik durumunda Edin Dzeko'yu oyundan almasıyla eleştirilen İsmail Kartal'a Rıdvan Dilmen'den sert sözler geldi. Dilmen, "Berabereyken Dzeko'yu asla çıkarmam" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen (1)-1

Michy Batshuayi'nin Önemi

Ünlü yorumcu ayrıca, maçı kazanmak için ikinci forvet olarak Michy Batshuayi'nin oyuna alınması gerektiğini vurguladı. Batshuayi'nin Avrupa'da dakika başına gol ortalamasında zirvede olduğunu hatırlatan Dilmen, bu tercihin önemine dikkat çekti.

rıdvan dilmen

İsmail Kartal'ın Tercihi Belli Oldu

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarıyla birlikte, İsmail Kartal'ın gönlündeki forvetin Michy Batshuayi olduğu netlik kazandı. Dilmen, "Ben İsmail hocanın gönlündeki santrforun Michy Batshuayi olduğunu eminim" dedi.

Maçın İkinci Yarısında Batshuayi Önerisi

Dilmen, özellikle Alanyaspor maçına özel olarak, ikinci yarıya Michy Batshuayi ile başlanması gerektiğini dile getirdi ve Edin Dzeko'nun da son düdüğe kadar sahada kalmalıydı.

Rıdvan Dilmen (2)

Taraftarların Tepkisi

Dzeko'nun 85. dakikada oyundan alınmasıyla birlikte taraftarların büyük tepki gösterdiğini belirten Rıdvan Dilmen, Kartal'ın bu hamlesinin maçın kaderini etkilediğini düşündüğünü ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Erdemli'de icradan satılık 140 m² 3+1 daire

Mersin Erdemli'de icradan satılık 140 m² 3+1 daire