Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Polis, Azerbaycan bayrağını öperek aldı

Polis, Azerbaycan bayrağını öperek aldı

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında stada giriş kontrolünde taraftarlardan birinin üzerinde Azerbaycan bayrağı olduğu görüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Eskişehir'de, 8 Eylül 2023 tarihinde Türkiye ile Ermenistan milli futbol takımları arasında gerçekleşen maç öncesinde, Türk polisinin taraftarlardan birinin üzerinde bulduğu Azerbaycan bayrağına yönelik tutumu, çevrede bulunan insanlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Euro 2024 ön eleme turu kapsamında düzenlenen bu karşılaşma öncesi, stadyuma girişlerde üçüncü ülke bayraklarının kabul edilmeyeceği yönünde bir uyarı yapılmıştı. Ancak Türk polisinin, stadyuma giriş yapmaya çalışan bir taraftarın üzerinde bulduğu Azerbaycan bayrağını bulmasının ardından yaşanan anlar, duygusal bir şekilde videoya kaydedildi. Görüntülerde, polis bayrağı özenle katlıyor, saygıyla öpüyor ve yanındaki bir diğer polise teslim ediyor. Diğer polis de bayrağı aynı saygıyla öperek götürüyor. Türk polisinin bu örnek davranışı, çevrede bulunan insanlar tarafından büyük bir alkış ve takdirle karşılandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bayraklarla ilgili aldığı kararın UEFA tarafından uygulandığı ifade edildi. TFF, UEFA'dan üçüncü ülke bayraklarının stadyuma alınmaması talebinde bulunmuştu. Ancak bazı taraftarlar, bu uyarılara rağmen Azerbaycan bayrağını sahaya getirmeyi başardılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çağın kabusu Alzaymır’da erken tanı

Çağın kabusu Alzaymır’da erken tanı