Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Okay Yokuşlu Trabzonspor'a imzayı attı

Okay Yokuşlu Trabzonspor'a imzayı attı

Trabzonspor, West Bromwich'den transfer ettiği Okay Yokuşlu ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okay Yokuşlu Trabzonspor'a imzayı attı
KAYNAK: İHA

Trabzonspor, İngiltere'nin West Bromwich Albion takımından transfer ettiği Okay Yokuşlu için imza töreni düzenledi. Bordo-mavili kulüple 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Yokuşlu'nun, transferi ve sözleşme detayları hakkında açıklamalar yapıldı.

Okay Yokuşlu Trabzonspor'a imzayı attı

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz, 'Okay bizim bildiğimiz, tanıdığımız ve güvendiğimiz bir oyuncu. O da bizi, şehri, takımı, hocasını, camiasını biliyor. Biz başarılı olacağına inanıyor ve kendisine güveniyoruz'dedi.

Okay Yokuşlu'nun Açıklamaları

Trabzonspor'a transfer olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Okay Yokuşlu, 'Öncelikle tekrardan bu büyük ve güzel camianın parçası olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Tekrardan evime hoş geldim. Sanki kısa süreliğine gitmişim ve geri gelmişim gibi hissettim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Umarım hayallerimizi süsleyecek sezonlar geçiririz' şeklinde konuştu.

Sözleşme ve Ücret Detayları

Yeni transfer Okay Yokuşlu, Trabzonspor’da 35 numaralı formayı giyecek. Trabzonspor, Okay Yokuşlu için West Bromwich Albion’a sözleşme fesih bedeli olarak 1 Milyon 650 Bin Euro ödeyecek. Bu bedel, üç taksitte gerçekleştirilecek. Ayrıca, Okay Yokuşlu'nun garanti ücretleri şu şekilde olacak: 2024-2025 sezonunda 46 Milyon TL, 2025-2026 sezonunda 51 Milyon TL, 2026-2027 sezonunda ise 56 Milyon 112 Bin 500 TL. Kulüp tarafından opsiyon hakkının kullanılmasına karar verilmesi durumunda, Yokuşlu 2027-2028 sezonunda 61 Milyon 150 Bin TL kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik Orman Yangınında 12 Yaşındaki Eymen’den Alkışlanacak Hareket

Serik Orman Yangınında 12 Yaşındaki Eymen’den Alkışlanacak Hareket