Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor İzlanda maçı öncesi Okay Yokuşlu’dan 3 puan mesajı

İzlanda maçı öncesi Okay Yokuşlu’dan 3 puan mesajı

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda, ev sahibi avantajını kullanarak 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İzlanda maçı öncesi Okay Yokuşlu’dan 3 puan mesajı
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçı öncesi milli futbolcu Okay Yokuşlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yokuşlu, maçın İzmir'de, kendi taraftarları önünde oynanacak olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Milli futbolcu, "Bu güzel şehirde, kendi taraftarımız önünde gerekeni yapıp 3 puanı alacağız" ifadelerini kullandı.

Yarın saat 21.45’te İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi konuşan Okay Yokuşlu, rakip takımın kalitesine dikkat çekerken, sahaya galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirtti. “İzlanda iyi bir takım, saygı duyuyoruz. Ama hedefimiz kazanmak,” diye belirten deneyimli oyuncu, ilk maçta aldıkları beraberlik ve kırmızı kartın geride kaldığını ve artık bu maça odaklandıklarını söyledi.

İzmir’de oynamak Yokuşlu için ayrı bir anlam taşıyor

İzmir doğumlu olan Okay Yokuşlu, bu şehirde oynamanın kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirtti. "Kendi doğup büyüdüğüm yerde oynayacak olmak bana özel hissettiriyor. Ev sahibi olarak sahada olmak farklı bir duygu," dedi. Yokuşlu, İzmir halkının ve taraftarlarının desteğini arkalarında hissederek sahaya çıkacaklarını vurguladı. "Ülkemizin neresine gidersek gidelim, taraftarlarımız bize her zaman güzel duygular yaşatıyor. Bu maçta da onların desteğiyle başarılı olacağız," dedi.

Milli takımın moral durumu yüksek

Son dönemde A Milli Futbol Takımı’nın içindeki atmosferin oldukça pozitif olduğunu dile getiren Yokuşlu, takım içindeki uyumun ve birlikteliğin saha içi performanslarına da yansıdığını söyledi. "Yeni jenerasyonumuz oldukça kaliteli. Hem genç hem de tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Hocamız da bu kadroyu en iyi şekilde motive ediyor. Güzel bir turnuvanın ardından pozitif bir hava yakaladık ve bunu sürdürmeyi hedefliyoruz," dedi.

Yokuşlu, takımın önümüzdeki süreçte iniş çıkışlar yaşasa da, bu birlikteliğin her zaman sahada kalacağını belirterek, "Ben de bu takımın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum," diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Genel Sekreteri Ertuğrul Gazi Türbesi'ne alınmayınca arbede çıktı

MHP Genel Sekreteri Ertuğrul Gazi Türbesi'ne alınmayınca arbede çıktı