Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor NE KUPADA NE TRANSFERDE YÜZÜ GÜLMEYEN FENERBAHÇE NDOMBELE ALDI MI

NE KUPADA NE TRANSFERDE YÜZÜ GÜLMEYEN FENERBAHÇE NDOMBELE ALDI MI

8 sezondur kupa kazanamayan Fenerbahçe’nin transfer de de istediği olmuyor. Bir süredir yüzü gülmeyen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NE KUPADA NE TRANSFERDE YÜZÜ GÜLMEYEN FENERBAHÇE NDOMBELE ALDI MI

Nihat Saraç/Akdeniz Gerçek

Orta saha transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de bir süredir Tanguy Ndombele ismini takıma almak için çabalıyordu. Fransız oyuncudan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Tanguy Ndombele'nin antrenman performanslarından memnun kalmadı. Yunan hocanın kesin olarak kadrosunda düşünmediği Ndombele için yeni bir gelişme yaşandı.

Tek teklife rağmen

Hocanın kadroda düşünmediği ve Tottenham'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ndombele'ye tek resmi teklifin Fenerbahçe'den geldiği belirtildi.

Ülkeyi sitemiyor

Haberde; Sarı-lacivertlilerin Tottenham ile Fransız oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesinden dolayı anlaşamadığı ifade edildi.

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

Geçen sezon Napoli'de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Fransız orta saha için Fenerbahçeli yöneticiler de kiralama hamlesinde bulundu. Tottenham'ın 2019 yılında Lyon'dan 62 milyon euroya transfer ettiği Tanguy Ndombele'nin İngiliz ekibiyle 2026 yılın

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ARABİSTAN AMERİKAN VATANDAŞINI İD*M ETTİ

ARABİSTAN AMERİKAN VATANDAŞINI İD*M ETTİ