Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mete Kalkavan hakemliği bıraktı! İşte yeni görevi

Mete Kalkavan hakemliği bıraktı! İşte yeni görevi

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mete Kalkavan hakemliği bıraktı! İşte yeni görevi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle hakemlik kariyerini noktaladığını duyurdu.

Yapılan resmi açıklamada, 'Mete Kalkavan, kendi tercihiyle sahadaki hakemlik kariyerine son vermiş ve Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak yeni bir göreve atanmıştır. Yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz' ifadelerine yer verildi.

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Kalkavan'a olan teşekkürlerini ve yeni görevinde başarılar dilemeyi vurgulayarak duyurdu.

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı!

Mete Kalkavan kimdir?

Mete Kalkavan, 17 Ağustos 1979'da Samsun'da doğdu. Makine mühendisi de olan Mete Kalkavan, CHP eski Samsun milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan'ın oğludur.

Babası Ahmet İhsan Kalkavan'ın 14 yıl süreyle Samsun Yolspor, 2,5 yıl ise Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeliği'nde bulunması ve Türkiye Hentbol Federasyonu'nda da yönetim kurulu üyeliği yapmasıyla futbola ilgi duyan Mete Kalkavan, girdiği TFF Hakemlik kursunda başarılı bir derece alarak mezun oldu.

1999 yılında çıktığı ilk maç, PAF Ligi'nde oynanan 1. yardımcı hakem olarak çıktığı İstanbulspor-Altay maçı oldu. İlk Süper Lig maçı ise 14 Eylül 2003 tarihinde oynanan Ankaragücü-Denizlispor maçıydı.

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı

Orta hakem olarak görev yaptığı ilk maç 2011 yılında Gençlerbirliği-Konyaspor arasında oynanan mücadele idi. 24 Aralık 2012 tarihinde FIFA kokartı takmaya hak kazanan Kalkavan, 2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu ile ilk profesyonel sözleşme imzalayan hakemler arasında yer aldı.

Kalkavan 9 Mart 2022 tarihinde hakemlikten istifa edip, 1 Mayıs 2022 tarihinde tekrar döndü.3 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakemliği bıraktığı açıklandı.

Mete Kalkavan Hakemliği Bıraktı!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 yaşındaki kızı ist*smar edip kuyuya atmışlardı! Vahşi cinayetin davası başladı

9 yaşındaki kızı ist*smar edip kuyuya atmışlardı! Vahşi cinayetin davası başladı