Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu

Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol, Kadir Has Spor Salonu'nda İzmit Belediyespor'u konuk etti. Ancak ev sahibi ekip, karşılaşmadan 69-74'lük skorla mağlup ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu
KAYNAK: İHA

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol ile İzmit Belediyespor arasında gerçekleşen mücadele heyecan dolu anlara sahne oldu. Kadir Has Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma, konuk ekip İzmit Belediyespor'un 69-74'lük üstünlüğüyle sonuçlandı.

Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu

Maçın ilk periyodunda Melikgazi Kayseri Basketbol, etkili hücumlarıyla öne geçmeyi başardı ve periyodu 22-16 önde tamamladı. Ancak, İzmit Belediyespor ikinci periyotta toparlanarak farkı kapatmayı başardı ve devreyi 43-38 önde kapattı.

Üçüncü periyotta Melikgazi Kayseri Basketbol'un direnciyle karşılaşan İzmit Belediyespor, sıkı bir mücadele sonucunda üstünlüğünü sürdürdü ve periyodu 61-58 önde geçti. Son periyotta da üstün performansını sürdüren İzmit Belediyespor, mücadeleden 69-74 galip ayrılarak önemli bir deplasman zaferi elde etti.

Melikgazi Kayseri Basketbol'da Claudia Cuic 25 sayıyla öne çıkarken, Aaryn Ellenberg 5 sayı, Hamby 18 sayı, Ayşegül Günay Aladağ 10 sayı ve Joyner Holmes 9 sayıyla katkı sağladı. İzmit Belediyespor'da ise Hillsman 23 sayı, Calhoun 21 sayı, Ayşe Cora 15 sayı ve Nared 8 sayıyla takımına galibiyeti getiren isimler oldu.

Maçta dikkat çeken bir diğer detay ise Melikgazi Kayseri Basketbol'un oyuncusu Ayşegül Günay Aladağ'ın 38. dakikada beş faul yaparak oyundan ihraç edilmesi oldu. Bu durum ev sahibi ekibin skor avantajını kullanma şansını azalttı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı! Ticaret Satış Hacmi Ocak ayında azaldı

TÜİK açıkladı! Ticaret Satış Hacmi Ocak ayında azaldı