Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Melikgazi Kayseri Basketbol'un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Melikgazi Kayseri Basketbol'un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol’un yeni transferleri, Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolü tamamlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melikgazi Kayseri Basketbol'un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti
KAYNAK: İHA

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Melikgazi Kayseri Basketbol’un yeni transferleri, takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında sağlık kontrolünden geçti. Kübra Erat, Meltem Avcı Yılmaz, Doğa Adıcan, Gonca Karataş, Feray Dalkılıç, Candan Eylül Dikmen, Fatma Melis İplikçi, Umay Keçeli, İlayda Derman ve Aslıhan Kaçar’ın yer aldığı transfer kadrosu, Memorial Kayseri Hastanesi’nde yapılan detaylı muayenelerde başarılı sonuçlar elde etti.

Sağlık Kontrolleri Tamamlandı

Yeni transferler, dahiliye, kardiyoloji muayenesi, EKG ve efor testlerinden geçti. Yapılan detaylı kan testleri sonucunda sporcuların sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir problem olmadığı belirlendi. Bu kontroller, oyuncuların sezon öncesi fiziki durumlarının uygun olduğunu gösterdi.

Genel Menajer Solak’tan Açıklama

Melikgazi Kayseri Basketbol’un Genel Menajeri Fatih Solak, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Solak, geçen sezonun kadrosundan daha güçlü ve rekabetçi bir takım oluşturduklarını ifade ederek, 'Bu sezon daha iyi bir kadro ile mücadele edeceğiz ve hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Arnavutköy’de Kimya Fabrikasında Patlama ve Korkutan Yangın

İstanbul Arnavutköy’de Kimya Fabrikasında Patlama ve Korkutan Yangın