Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Melikgazi Kayseri Basketbol bu sezon 14'üncü mağlubiyetini aldı

Melikgazi Kayseri Basketbol bu sezon 14'üncü mağlubiyetini aldı

Melikgazi Kayseri Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde lider Fenerbahçe'ye karşı aldığı mağlubiyetle sezonun 14. yenilgisini yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melikgazi Kayseri Basketbol bu sezon 14'üncü mağlubiyetini aldı
KAYNAK: İHA

Melikgazi Kayseri Basketbol, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden bir ekip olarak, ligdeki 27. haftada lider Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçta 97-87 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Takım, bu sonuçla ligdeki 14. mağlubiyetini aldı. İki maçlık bir aradan sonra Fenerbahçe'ye karşı gelen bu mağlubiyetle Melikgazi Kayseri Basketbol, deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

27. Haftanın Ardından Durum Nasıl?

Melikgazi Kayseri Basketbol, ligde geride kalan 27. haftada toplam 25 maç oynadı. Bu maçlardan 11'ini kazanırken, 14'ünü kaybetti. Sarı kırmızılılar, toplamda 36 puan topladılar. Ligde 8. sırada bulunan ekip, bir sonraki maçında evinde İzmit Belediyespor'u ağırlayacak.

Mağlubiyetler ve Rakipler

Melikgazi Kayseri Basketbol, bu sezon çeşitli rakiplere karşı mücadele etti. Nesibe Aydın (2), Beşiktaş (2), Antalya Büyükşehir Belediyesi Toroslar Basketbol (2), OGM Ormanspor (2), ÇBK Mersin, Galatasaray, Fenerbahçe (2), Botaş, ve İlkem Yapı Tarsus takımlarına karşı mağlubiyetler yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
11 katlı bina halatla çekilerek yıkıldı

11 katlı bina halatla çekilerek yıkıldı