Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükçekmece Basketbol'u yendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükçekmece Basketbol'u yendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol'u son saniyelerde bulduğu sayı ile 94-93'lük skorla mağlup etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor Büyükçekmece Basketbol'u yendi
KAYNAK: İHA

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında evinde Büyükçekmece Basketbol ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede sahadan galip ayrılan ekip, son saniyelerde aldığı bir sayıyla rakibini 94-93 mağlup etti.

Maçın hakemleri Can Mavisu, Mehmet Serdar Ünal ve Berk Kurtulmuş oldu. Müsabaka boyunca hakemlerin yönetimi altında sürdürülen mücadelede tempolu anlar yaşandı.

Karşılaşmanın ilk periyodu 24-27 Büyükçekmece Basketbol'un üstünlüğüyle geçti. Ancak, Manisa Büyükşehir Belediyespor, oyuna dördüncü periyotta daha fazla ağırlığını koyarak mücadeleyi lehine çevirdi. Devre arasında da rakibine 49-54 geride giren Manisa ekibi, üçüncü periyotta oyuna ağırlığını koyarak 75-68 öne geçti ve bu üstünlüğünü sonuna kadar koruyarak zorlu mücadeleden galip ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Russell 22, Cruz 28, Mustafa Baki Görür 2, Luther 14, Ege Arar 2, Ayberk Olmaz 14, Terry 9, Barış Çağan Özkan 3 sayıyla katkı sağladı. Özellikle Cruz'un etkili performansı takımına galibiyeti getiren önemli faktörlerden biriydi.

Büyükçekmece Basketbol cephesinde ise Reed 20, Perez 13, Leon Apaydın 5, Thomas 7, Bruinsma 14, Franke 18, Emircan Koşut 8, Yesukan Onar 2, Ata Kahraman 6 sayı üretti. Ancak, takımın çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, evindeki mücadelede  Büyükçekmece Basketbol'u zorlu geçen maç sonunda 94-93'lük skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Bu sonuçla ligdeki konumunu güçlendiren Manisa ekibi, önümüzdeki müsabakalara moralli bir şekilde hazırlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray liderliği korudu: Fenerbahçe yara aldı

Galatasaray liderliği korudu: Fenerbahçe yara aldı