Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yeniden yuvaya döndü!

Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yeniden yuvaya döndü!

Dünya ve Avrupa şampiyonu aerobik cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor’a katılarak camiada büyük heyecan yarattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yeniden yuvaya döndü!
KAYNAK: İHA

Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye’nin aerobik cimnastik alanındaki en önemli sporcularından biri olarak tanınıyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde yetişen ve burada önemli başarılara imza atan Onbaşı, yeniden yeşil-beyazlı formayı giymek üzere kulübe geri döndü. Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcunun dönüşü, Manisa'da büyük bir sevinçle karşılandı.

İmza Töreni Düzenlendi

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a katılan Ayşe Begüm Onbaşı için kulüp yönetimi tarafından bir imza töreni düzenlendi. Törende, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Turbil, Eray Durukan, Can Sezici, Mesut Köse, Barış Ali Çınar ve Kulüp Genel Müdürü Alparslan Kaya yer aldı. Onbaşı, kendisini yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Erkan Turbil: “Birçok Başarıya İmza Atacak”

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin cimnastik branşından sorumlu yönetim kurulu üyesi Erkan Turbil, Ayşe Begüm Onbaşı’yı tekrar Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Turbil, “Dünya şampiyonu bir değerimizi kulübümüze yeniden kazandırmak bizim için gurur verici. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanımız Emre Hasgör’e bu önemli değeri kazandırdıkları için teşekkür ederiz. Ayşe Begüm, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birçok başarıya imza atacaktır” şeklinde konuştu.

Ayşe Begüm Onbaşı: “Mantalite ve Verilen Değer Çok Kıymetli”

Dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor’a dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Onbaşı, “Burada daha önce çok büyük başarılara imza atmıştım. Şimdi tekrar aynı başarıları elde etmek için çalışacağız. Buradaki mantalite ve bana verilen değer gerçekten çok kıymetli. Bu desteği görmek, bir sporcu olarak benim için büyük bir mutluluk” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Küba’nın ‘Terörizme Destek Veren Ülkeler’ Listesinden Çıkarılması İçin Biden’a Çağrı

Küba’nın ‘Terörizme Destek Veren Ülkeler’ Listesinden Çıkarılması İçin Biden’a Çağrı