Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kimse spordan mahrum kalmayacak

Kimse spordan mahrum kalmayacak

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Antalya Spor Salonu’nda düzenlediği “Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik Projesi” (ASİST) etkinliğinde okullara spor malzemesi dağıtıldı. Programda konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Bütün çocuklarımız malzemeye de antrenöre de kavuşacak. Bunun sorumluları ben ve arkadaşlarımızdır. Bunu temin etmek devletin vazifesidir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kimse spordan mahrum kalmayacak

vali ersin yazıcı

ASİST etkinliğine Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, okul müdürleri, öğretmenleri, antrenörler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Arzu ediyoruz ki yaşamın olmazsa olmazı sporu bu yaşlarda hayatımıza sokalım. Spor, yaşamımızda her daim olsun. Yaşamına sporu alma noktasında zorluklar yaşayan okullarımızı öncelikle buraya istedik. Oradaki güzel çocuklarımızı sporla buluşturalım istedik. Müdürlüklerimizin tüm çalışanları ile bu işe gönül verdik. Bu şehirde imkan sağlanamadığı için hiçbir çocuğumuz spordan geri kalmayacak. Bütün çocuklarımız malzemeye de antrenöre de kavuşacak. Bunun sorumluları ben ve arkadaşlarımızdır. Bunu temin etmek devletin vazifesidir. Sporu yaşamın vazgeçilmezlerinden kılalım. Antalya’nın hiçbir noktasında imkansızlıktan dolayı kıyafet, antrenör, malzeme bulunamamasından dolayı spor yapamıyoruz cümlesini kimse söyleyemeyecek” dedi.

gençlik spor müdürü yavuz gürhan

“ÖĞRENCİLERİN YARISI SPORLA BULUŞACAK”

 “Antalya’da sağlık için spora teşvik programı, çocuklarımızın sosyal gelişimlerine destek olmak, sağlıklı ve mutlu olmalarını sağlamak için hız kesmeden devam ediyor” diyerek sözlerine başlayan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Özel eğitim okullarının spor malzeme ihtiyaçlarını karşılamıştık. ASİST projesi ile spor tesislerine uzak ve sporla buluşmada güçlük çeken çocuklarımızın sporla buluşmasını sağlamak istiyoruz. Sporla, eğitimle anılır hala getirildik bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Hedefimiz okullarımızda eğitim gören 470 bin öğrencinin yüzde 50’sini spor branşı ile buluşturmak” diye konuştu.

milli eğitim müdür emre çalışkan

“YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR”

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ise AHENK ve ASİST olarak iki büyük projeleri olduğunu dile getirerek, “Eğitime her daim gönül veren sürekli bizimle olan sayın valimize teşekkür ediyorum. Sayın Valim, her toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nü evlendirdiğinizi belirtmiştiniz. Bu yol arkadaşlığındaki tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

üstten sahaheyet

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kelebeklerin gözü yüksekte

Kelebeklerin gözü yüksekte