Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kayserispor'da teknik direktör istifasını açıkladı

Kayserispor'da teknik direktör istifasını açıkladı

Süper Lig temsilcisi Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayserispor'da teknik direktör istifasını açıkladı

Nihat Saraç

43 yaşındaki teknik adam, duyuru metninde şunları ifade etti: "Görevim sona erdiği için üzgün değilim, yaşadığım her an için minnettarım. Kayserispor, bana başından itibaren kucak açtı ve hayatımda hiç hissetmediğim bir sevgiyle karşılandım. Birlikte hayaller kurduk, başarılar elde ettik, birlikte güldük ve ağladık. Zorlukları paylaştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Sahada ve saha dışında sıkı bir çalışma temposuyla birlikte geliştik ve büyüdük. Bu süre zarfında çokça yorulduk ve zorlandık. Şimdi vedanın zamanı geldi.

Ayrılırken en büyük mutluluğum, bu ekip ile neler başarabileceğimizi gösterme fırsatını yakalamak oldu. Umarım transfer dönemi açıldığında Kayserispor, takımı güçlendiren hamlelerle hedeflediği başarıya ulaşır. Kayseri'deki süre boyunca özel bir destek gördüm. Sayın Mehmet Özhaseki, Sayın Hulusi Akar, Sayın Mustafa Baki Ersoy, Sayın Memduh Büyükkılıç ve Sayın Gökmen Çiçek gibi isimler, zor anlarımızda bizim yanımızda yer aldılar. Sizlere minnettarım.

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Sayın Ali Maçlı ile özel bir ilişkimiz oldu. Kendisi kulübün büyük bir şansı. Sportif Direktörümüz Murat Duman da beni destekleyen önemli bir dost oldu. Kulüp personelinden yönetim kurulumuza kadar herkese içten teşekkürlerimi sunarım. Kayserispor taraftarı, bu müthiş desteğinizi sürdürmenizi rica ediyorum. Sizler, bu kulübün gerçek gücüsünüz.

Oyuncularım, benimle aynı yolu paylaşan değerli evlatlarım. Sizlerle ayrı ayrı vedalaşacağım. Namağlup bir takım bırakmanın huzuruyla şehirden ayrılıyorum. İçim buruk olsa da, Kayseri halkını çok seviyorum. Her zaman burada bir yerim olduğunu unutmayın. Hakkınızı helal edin."

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ OLARAK 43 MAÇA ÇIKTI

Çağdaş Atan, 2022 yılında göreve geldi ve 43 maça çıktı. Bu dönemde 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet elde etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte vergiden muaf tutulacak kişiler

İşte vergiden muaf tutulacak kişiler