Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Kayserispor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına 4 Temmuz'da Kayseri'de başlıyor. Sarı kırmızılılar, kendi tesislerinde yapacakları iki etap kamp programı ile sezon öncesi form tutmaya çalışacaklar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig ekibi Kayserispor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına yönelik kamp programını duyurdu. Sarı kırmızılılar, 4 Temmuz'da Kayseri'de Tesisleri'nde bir araya gelerek çalışmalara başlayacak. İlk etap çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında kendi tesislerinde sürdürecek olan Kayserispor, daha sonra izin dönemine girecek. İkinci etap kampı ise 20 Temmuz ile Ağustos tarihleri arasında yine Kayseri'de gerçekleştirilecek.

Kulüp Açıklaması ve Kamp Detayları

Kayserispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 'Profesyonel Futbol Takımımız, 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında 4 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de toplanacaktır. İlk etap kamp çalışmalarını 4-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek olan Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarını ise 20 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirerek yeni sezon kamp çalışmalarını tamamlayacaktır. Takımımız iki etap kamp programını da Kayseri'de tesislerimizde yapacaktır. Kamp süresince yapılacak hazırlık maçlarının bilgilendirmesi ilerleyen günlerde kulüp resmi hesaplarımızdan yayınlanacaktır' ifadelerine yer verildi.

Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da gizemli ölüm! Zeytinlikte ces*di bulundu

Hatay'da gizemli ölüm! Zeytinlikte ces*di bulundu