Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kayserispor Konyaspor Maçına Hazır! İlk Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

Kayserispor Konyaspor Maçına Hazır! İlk Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

Kayserispor, Süper Lig'in 4. haftasında yarın Konyaspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, sakatlık sorunlarına rağmen ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayserispor Konyaspor Maçına Hazır! İlk Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig’in dördüncü haftasında Kayserispor, yarın deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Kayserispor, zorlu Konya deplasmanında bu seriyi bozmak istiyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz, takımının maç hazırlıklarını tamamladığını ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Sakatlıklar Moral Bozuyor

Kayserispor’da kritik maç öncesi Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bu iki oyuncunun yokluğu, takımda moralleri bir nebze de olsa düşürdü. Ancak teknik heyet, sakatlıklara rağmen galibiyet için umutlu.

Maç Öncesi Son Hazırlıklar Tamamlandı

Bugün yapılan son antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını noktalayan Kayserispor, karayolu ile Konya’ya hareket edecek. Teknik Direktör Burak Yılmaz, oyuncularına son taktiklerini verdi ve yarınki maçta dikkat etmeleri gereken noktaları vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Oto Drag Yarışları Başlıyor:  Hız Tutkunları İçin Geri Sayım

Kepez’de Oto Drag Yarışları Başlıyor: Hız Tutkunları İçin Geri Sayım