Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kayserispor Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti

Kayserispor Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayserispor Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti
KAYNAK: İHA

Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Maçı 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyet, Kayserispor’un ligdeki altıncı galibiyeti oldu. Kayserispor, Ali Karimi, Sadık Çiftpınar, Aylton Boa Morte ve Mame Baba Thiam'ın golleri ile kazandı. Kasımpaşa'nın golleri ise Umut Bozok, Varga ve Umut Meraş'tan geldi.

Bu galibiyetle birlikte Kayserispor, ligde 22 puana yükseldi ve 10. sıraya çıktı. Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı ve 13. sıraya geriledi.

Kayserispor’un İranlı Yıldızı Ali Karimi ilk golünü kaydetti

Kayserispor’un İranlı oyuncusu Ali Karimi, Kasımpaşa maçında attığı golle bu sezonki ilk golünü kaydetti. Kasımpaşa maçında sahaya on birde başlayan Ali Karimi, karşılaşmanın 12. dakikasında Miguel Cardoso’nun asistinde topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan Ali Karimi gol orucunu bozdu.

Mame Thiam gol atmaya devam ediyor

Kayserispor'un Senegalli golcü oyuncusu Mame Baba Thiam, ligdeki gollerine devam ediyor. Thiam, Kasımpaşa maçında da ağları sarsmayı başardı ve gol krallığı yarışında zirveye oturdu. Thiam, bu sezon forma giydiği 12 maçta 10 gol atarak ligin en golcü oyuncusu oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Soğanlı Vadisi Kapadokya'nın gözdesi

Soğanlı Vadisi Kapadokya'nın gözdesi