Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kayseri' de amatör spora büyük destek

Kayseri' de amatör spora büyük destek

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde, Ömer Halis Demir Spor Salonu'nun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne katılmasıyla, Kayseri Amatör Spor'a modern bir tesis kazandırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri' de amatör spora büyük destek
KAYNAK: İHA

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde, Ömer Halis Demir Spor Salonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine katılacak. Spora ve sporcuya destekleriyle tanınan Vali Gökmen Çiçek, amatör spora yeni bir tesis kazandırmak için adım attı. Ömer Halis Demir Spor Salonu, Vali Gökmen Çiçek'in bizzat incelediği ve onayladığı bir süreç sonrasında kısa süre içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne dahil edilecek.

AW078943_02

Kayseri amatör sporuna bir tesis

Ömer Halis Demir Spor Salonu'nun bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Futbol sahaları ve spor salonu, amatör spor camiasına hizmet verecek şekilde düzenleniyor. Ömer Halis Demir Spor Kompleksi, birçok branşta faaliyet göstererek Kayseri amatör sporuna modern bir tesis kazandıracak.

AW078943_04

Birçok spor branşına hizmet edecek

Kayseri Amatör Spor Federasyonu (ASKF) Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in liderliğinde, spor salonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine kazandırıldı. Bu büyük spor kompleksi, voleybol, basketbol, hentbol, futbol, hokey gibi birçok branşa hizmet edecek. Valimiz ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, Kayseri'ye hayırlı olsun diyoruz. Valimiz sporun ve sporcunun yanında olduğu gibi, gençlerimiz için yapılan bu çalışmalara devam edecek" dedi.

AW078943_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı! GES Alanı kamulaşıyor!

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de Yayımlandı! GES Alanı kamulaşıyor!