Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kasımpaşa Adana Demirspor Maç Özeti

Kasımpaşa Adana Demirspor Maç Özeti

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta atılan goller ve kritik anlar detaylarıyla haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kasımpaşa Adana Demirspor Maç Özeti
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta atılan goller ve kritik anlar detaylarıyla haberimizde.

Maçın Özeti

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor’u konuk etti. Maç, karşılıklı gollerle 2-2 berabere sona erdi. Kasımpaşa'nın ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada, iki takım da galibiyet için mücadele etti.

Goller ve Önemli Dakikalar

30. Dakika: Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Hajradinovic'in ceza yayı üzerinden çektiği şut, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, maçın ilk yarısında Kasımpaşa'nın üstünlüğünü sağladı.

59. Dakika: Kasımpaşa’nın etkili ataklarından biri, Ben Ouanes’in pasında Rodrigues’in ceza sahası içindeki ortasında Nuno Da Costa'nın kafa vuruşu ile sonuçlandı. Bu golle Kasımpaşa, skoru 2-0'a getirdi.

65. Dakika: Adana Demirspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta, Ali Yusuf Kol'un yerden içeri çevirdiği topa ön direkte Yusuf Barasi'nin vuruşu ile top ağlarla buluştu. Bu golle Adana Demirspor, skoru 2-1 yaptı.

76. Dakika: Adana Demirspor’dan Cafu’nun pasında Hajradinovic’in ceza yayı üzerindeki vuruşu kaleci Deniz Eren Dönmezer'de kaldı.

90+3. Dakika: Maçın son dakikalarında, Adana Demirspor’un savunmanın arkasına attığı uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Ali Yavuz Kol'un pasında Manev'in ceza sahası dışından uzak köşeye yaptığı vuruş, maça eşitliği getirdi. Skor 2-2 oldu.

Kadro ve Teknik Detaylar

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Rodrigues, Gökhan Gül (Sadiku dk. 73), Hajradinovic (Omeruo dk. 90), Aytaç Kara (Cafu dk. 73), Fall, Ben Ouanes, Nuno Da Costa

Yedekler: Ali Emre Yanar, Şant Kazancı, Sadık Çiftpınar, Yaman Suakar, Taylan Utku Aydın, Yunus Atakaya, Ali Demirel
Teknik Sorumlu: Barış Kanbak
Adana Demirspor: Deniz Eren Dönmezer, Manev, Semih Güler, Gravillon, Abdulsamet Burak (Salih Kavrazlı dk. 77), Maestro, Bünyamin Balat, Yusuf Sarı (Tayfun Aydoğan dk. 63), Alioui, Yusuf Barasi (İzzet Çelik dk. 86), Aymbetov (Ali Yavuz Kol dk. 63)

Yedekler: Vedat Karakuş, Aksel Aktaş, Shehu, Tolga Kalender, Kadir Karayiğit, Fougeu
Teknik Direktör: Michael Valkanis

Hakemler

Hakemler: Buğra Taşkınsoy, Murat Tuğberk Curbay, Murat Ergin Gözütok
Değerlendirme
Kasımpaşa ve Adana Demirspor arasında oynanan bu çekişmeli maçta, iki takım da galibiyet için mücadele etti ancak son dakikada gelen eşitlik golü, maçı berabere sona erdirdi. Bu sonuçla birlikte her iki takım da ligdeki puanlarını artırmış oldu. Maçtaki kritik anlar ve goller, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor İle Karılaşacak Olan Antalyaspor'un İlk 11’i Belli Oldu

Hatayspor İle Karılaşacak Olan Antalyaspor'un İlk 11’i Belli Oldu