Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Karakucak güreşlerinde İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler birbirine rakip oldu

Karakucak güreşlerinde İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler birbirine rakip oldu

Erzurum’da düzenlenen Atatürk Üniversitesi 1. Karakucak Güreş Festivali, 250 güreşçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Finalde, başpehlivanlık kemerini Kenan Gör, İranlı rakibini yenerek kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karakucak güreşlerinde İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler birbirine rakip oldu
KAYNAK: İHA

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Karakucak Güreş Festivali, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Atatürk Üniversitesi Stadyumu'nda gerçekleşen etkinlikte, 60 şehir ve İran’dan gelen toplam 250 güreşçi, kıran kırana mücadele etti.

"96 Yıldız, 102 Büyük Güreşçi Sahada"

Festivalde yıldızlar kategorisinde 96, büyükler kategorisinde ise 102 güreşçi mindere çıktı. Milli güreşçiler ve başpehlivanlar, altın kemer için kozlarını paylaştı. Güreş severlerin büyük bir ilgiyle izlediği festivalde, ünlü güreşçiler İsmail Balaban ve Turan Balaban arasındaki karşılaşma ise en çok konuşulan anlardan biri oldu.

A W265274 05

"İsmail Balaban Zorlu Rakibini Geçti"

Finale giden yolda karşı karşıya gelen İsmail Balaban ve Turan Balaban, izleyicilere unutulmaz bir güreş keyfi yaşattı. Çekişmeli geçen mücadelede, İsmail Balaban rakibini yenmeyi başararak adını finale yazdırdı.

"Başpehlivanlık Kemerini Kenan Gör Kazandı"

Güreş festivalinin sonunda, başpehlivanlık mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. İlk kez düzenlenen bu festivalde, başpehlivanlık kemerini İranlı rakibini yenen Kenan Gör kazandı. Kenan Gör’ün zaferi, festivalin unutulmaz anları arasında yer aldı.

A W265274 02

"Organizasyonun İlkinde Yoğun İlgi"

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. İzzet Uçan, festivalin ilk yılında elde edilen başarının altını çizerek, organizasyonun gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Erzurum’da güreşe olan ilginin bu tür etkinliklerle daha da artacağına inandıklarını belirten yetkililer, festivale katılan tüm güreşçilere teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Tuzla’da Şantiyede Göçük! 2 İşçi Hayatını Kaybetti

İstanbul Tuzla’da Şantiyede Göçük! 2 İşçi Hayatını Kaybetti