Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer Belediye güreşçisinden çifte ödül

Kemer Belediye güreşçisinden çifte ödül

Kemer Belediyesi'nin güreşçisi, son yarışmada çifte ödül kazandı. Kemerli sporcu, başarılı performansıyla birincilik ve en iyi teknik ödülünü almaya hak kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer Belediye güreşçisinden çifte ödül
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kemer ilçesinden güreşçi Kemal Berke Kaya, son katıldığı iki güreş organizasyonunda da üstün performans sergileyerek kürsüye çıkmayı başardı.

Çorum Osmancık Yağlı Güreşleri’nde İkinci Oldu

Kemer Belediyesi güreşçisi Kemal Berke Kaya, 32 başpehlivanın yarıştığı ve toplamda 552 pehlivanın katıldığı Çorum Osmancık Yağlı Güreşleri’nde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Kaya, rakiplerini geride bırakarak kürsüde yer almaya hak kazandı.

2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Birinci Oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu'nun iş birliğiyle düzenlenen 2. Gazi Paşa'yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ise Kaya, 700 pehlivan arasından sıyrılarak küçük, orta ve büyük boyda birinci olarak zaferle kürsüye çıktı.

Kemer Belediye Başkanı Tebriklerini İletti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemal Berke Kaya'nın her iki organizasyonda da gösterdiği üstün performansla Kemer'i gururlandırdığını belirterek onu tebrik etti. Topaloğlu, başarılı güreşçiye gelecek yarışlarında da başarılarının devamını dilediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da İki Otomobilin Çarpıştığı Trafik Kazasında 1 Ölü 1 Yaralı

Kütahya'da İki Otomobilin Çarpıştığı Trafik Kazasında 1 Ölü 1 Yaralı