Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kadınlar futbolunun en büyük derbisi Ülker Stadyumu'nda

Kadınlar futbolunun en büyük derbisi Ülker Stadyumu'nda

Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Beşiktaş United Payment kadın futbol takımları Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadınlar futbolunun en büyük derbisi Ülker Stadyumu'nda

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Beşiktaş United Payment kadın futbol takımları, 20 Kasım Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin ilk kez Ülker Stadyumu'nda çıkacağı maç saat 18.45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe taraftarları derbinin biletlerini passo.com.tr üzerinden ücretsiz olarak alabilecek.

Ekran görüntüsü 2023-11-20 134431

Maç, iki takımın ligdeki sıralaması ve kadın futbolunun gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Fenerbahçe Petrol Ofisi, 24 puanla 3., Beşiktaş ise 20 puanla 5. sırada yer alıyor. Bu nedenle, galibiyet her iki takım için de çok önemli olacak.

Derbi, gol kraliçeliğinde zirveyi paylaşan Yağmur Uraz ile Armisa Kuç'un da mücadelesine sahne olacak. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Afrika Futbol Konfederasyonu tarafından yılın kadın futbolcusu ödülüne aday gösterilen Zenatha Coleman da derbide forma giymesi bekleniyor.

Petrol Ofisi Grubu CMO'su Sinan Seha Türkseven, derbi hakkında yaptığı açıklamada, 'Kadın futbolu hem toplumların gelişimi hem de spor ekonomisinin sağlıklı ilerleyişi açısından çok önemli avantajlar sunuyor. Petrol Ofisi Grubu'nun kadın futboluna destek vermesindeki temel motivasyonu geleceğe ve daha iyi olana yatırım yapmaktır. Güzide takımlarımızın karşı karşıya geldikleri derbiler de ülkemizde kadın futbolunun gelişimi ve daha geniş kitlelere ulaşması açısından çok önemli bir rol oynuyor. Bu derbiler sayesinde ülkemizde kadın futbolunun bilinirliği artıyor, yapıcı rekabetin sağladığı pozitif ivme ile kadın futbol ligimiz daha da güçleniyor. Tüm futbolseverleri gerek ekran başında gerekse Ülker Stadyumu'nda bu heyecan verici bu maçı izleyerek kadın futbolundaki derbi heyecanına ortak olmaya davet ediyor, öncelikle yol arkadaşımız Fenerbahçe Petrol Ofisi olmak üzere her iki takıma da başarılar diliyorum' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da şok olay! Devlet Malı Yemeyen Öğretmene Ceza!

Antalya'da şok olay! Devlet Malı Yemeyen Öğretmene Ceza!