Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Adana Demirspor, son hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Bolu'da gerçekleşen kamp süresince yoğun antrenmanlar yapan mavi-lacivertli ekip, Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde son hazırlıklarını tamamladıktan sonra İstanbul'a hareket etti.

A W264487 04

Fenerbahçe Maçı İçin Hazırlıklar Sıkı Tutuldu

Bolu kampında son antrenmanını gerçekleştiren Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı için son hazırlıklarını büyük bir titizlikle yürüttü. Takım, Teknik Direktör Michael Valkanis'in yönlendirmeleriyle maça odaklanmış bir şekilde çalışmalarını tamamladı. Mavi-lacivertli ekip, Ülker Stadyumu'nda bu akşam saat 21.45'te Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

A W264487 05

İstanbul'a Yolculuk

Son antrenmanın ardından İstanbul'a seyahat eden Adana Demirspor, maç saatini beklemeye başladı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Mavi Şimşeklerimiz, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı" ifadelerine yer verildi.

A W264487 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 10 Ağustos 2024 Cumartesi Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 10 Ağustos 2024 Cumartesi Bugünün Kararları Neler?