Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor İlkay Gündoğan' dan eleştirili maç sonu açıklamaları

İlkay Gündoğan' dan eleştirili maç sonu açıklamaları

A Milli Futbol Takımı, dün akşam oynanan karşılaşmada 3-2'lik skorla mağlup olurken, maç sonrası İlkay Gündoğan, takımın performansını değerlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlkay Gündoğan' dan eleştirili maç sonu açıklamaları

A Milli Futbol Takımı, dün akşam oynanan karşılaşmada 3-2'lik skorla mağlup olurken, maç sonrası İlkay Gündoğan, takımın performansını değerlendirdi. Almanya ile oynanan mücadelede Türkiye'nin agresif oyununa çözüm bulamadıklarını belirten Gündoğan, maçın ilk yarısında kaybetmiş gibi hissettiğini ifade etti.

Kararlı değildik

"Maça çok iyi başladık. Öne geçtikten sonra bile 15-20 dakikada sonucu belirleyecek kadar şans yakaladık. Sonrasında yeterince kararlı değildik ve topu iyi taşıyamadık" diyen Gündoğan, Türkiye'nin adam adama oynamasının kendilerine zorluk yaşattığını söyledi.

Çok pasiftik

"Türkiye adam adama oynadı ve biz de çözüm bulamadık. Yeterince agresif değildik ve golleri bizim hatalarımızdan geldi. Çok pasiftik. Maçı ilk yarıda kaybetmiş gibi hissediyorum" şeklinde konuşan Gündoğan, takımın performansının beklentilerin altında kaldığını vurguladı.

Maçın ardından yapılan bu açıklamalar, Türkiye'nin etkili oyunu karşısında Almanya'nın zorlandığını ve takım içinde değerlendirmelerin yapıldığını gösteriyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitim danışmanı ve psikolog Mine Kuşaklı'dan açıklama

Eğitim danışmanı ve psikolog Mine Kuşaklı'dan açıklama