Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe Chelsea'den David Datro Fofana'yı Kiraladı

Göztepe Chelsea'den David Datro Fofana'yı Kiraladı

Göztepe, transfer döneminin son gününde önemli bir hamlede bulunarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'den David Datro Fofana'yı kadrosuna kattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Göztepe Chelsea'den David Datro Fofana'yı Kiraladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yaz transfer döneminin son gününde dikkat çeken bir transfer hamlesi yaptı. İzmir temsilcisi, İngiltere Premier Lig devi Chelsea'den 21 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

David Datro Fofana Göztepe’de

Göztepe, Fofana’nın transferini resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu David Datro Fofana ve kulübü Chelsea ile oyuncunun 2024/2025 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. David Datro Fofana, Molde FK formasıyla ligde ve Avrupa kupalarında 24 gol attıktan sonra, 2023 yılında İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'ye transfer olmuş, ardından Union Berlin ve Burnley FC takımlarında kiralık olarak başarılı dönemler geçirmiştir.”

Göztepe Chelsea'den David Datro Fofana'yı Kiraladı

David Datro Fofana, kariyerinde adım adım yükselerek dikkat çekmeyi başarmış bir forvet oyuncusu. Molde FK'da gösterdiği başarılı performansla Chelsea'ye transfer olan Fofana, İngiltere'deki macerası sonrası kiralık olarak Union Berlin ve Burnley FC'de forma giydi. Bu kiralık dönemlerinde 6 gol atan genç oyuncu, yeni sezon için Göztepe’nin gol yollarındaki en önemli isimlerinden biri olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 14 Eylül Cumartesi

Antalya nöbetçi eczane 14 Eylül Cumartesi