Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Gaziantep belediyesinden sporculara büyük ödül

Gaziantep belediyesinden sporculara büyük ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde zafer elde eden Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın başarılarına layık görerek, sporcularına ve teknik kadrosuna toplam 1 milyon 700 bin lira ödül verme kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep belediyesinden sporculara büyük ödül
KAYNAK: İHA

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda, Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği zaferin kutlanması amacıyla toplamda 1 milyon 700 bin lira ödül verilmesine karar verildi. Kasım Ayı Dönem Toplantısı'nın İkinci Birleşimi'nde alınan bu önemli karar, Spor Şehri Gaziantep'in başarılı sporcularına yönelik bir destek olarak değerlendirildi.

AW078736_05

Sporculara büyük ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin toplandığı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda, Başkan Vekili Osman Toprak'ın başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde, 2023 yılında gerçekleşen Ampute Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın sporcularına ve teknik kadrosuna ödül verilmesi kararı ele alındı.

AW078736_03

1 milyon 700 bin Türk Lirası

Alınan karar doğrultusunda, Türkiye ve Gaziantep'i uluslararası alanda gururla temsil eden Ampute futbolcular ile takımın teknik kadrosundaki 17 kişiye kişi başı 100 bin lira olmak üzere toplamda 1 milyon 700 bin lira ödül verilecek. Bu ödül, sporcuların üstün başarılarına ve Gaziantep'in adını duyurmasına sağladıkları katkıları takdir etmek amacını taşıyor. Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nın elde ettiği bu zafer, Gaziantep'in spor alanındaki başarılarına bir yenisini ekliyor.

AW078736_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTALYA SATILIYOR!

ANTALYA SATILIYOR!