Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu planı

Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu planı

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun pozisyon değişikliği ve takımın yeni formasyonda katkı sağlayamadığı için rotasyon değişikliği yapmaya hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu planı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, son dönemdeki düşüşünün ardından eski pozisyonuna, sol kanada dönüş yapmaya hazırlanıyor. Aktürkoğlu, teknik direktör Okan Buruk’un yönetiminde sol kanatta etkileyici bir performans sergilemiş, ancak Zaha’nın bu bölgede görev almasıyla 10 numara pozisyonuna kaydırılmıştı. 

10 numara pozisyonunda beklentilerin altında kalan Aktürkoğlu, skor katkısını yitirdi ve birçok maçta taraftarların eleştirilerine maruz kaldı. Ancak, Milliyet’in haberine göre, Buruk, Aktürkoğlu’nu yeniden sol kanada çekmeye hazırlanıyor. 

Yeni formasyonda Zaha’nın sağ kanatta oynatılacağı, hatta bazı maçlarda oyuncunun kulübeye çekilebileceği belirtiliyor. Buruk’un 10 numara bölgesinde ise Hakim Ziyech ve Dries Mertens arasında tercih yapacağı vurgulanıyor.

Bu yeni formasyonun, milli ara sonrası İstanbul’da oynanacak Alanyaspor maçında denenebileceği belirtiliyor. Galatasaray taraftarları, Aktürkoğlu’nun sol kanada dönüşü ve takımın yeni formasyonunu merakla bekliyor."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evde tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti

Evde tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti