Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı

Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı ilk maçta gol atarak dikkat çekti. Benfica, Santa Clara'yı 4-1 mağlup ederken Kerem'in performansı göz doldurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kerem Aktürkoğlu Benfica Formasıyla İlk Maçında Gol Attı
KAYNAK: AA

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı ilk maçta gol sevinci yaşadı. Galatasaray’dan 12 milyon avro bedelle transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu, Portekiz Ligi’nin 5. haftasında Santa Clara’ya karşı oynanan maçta sahne aldı. Karşılaşmanın 27. dakikasında Orkun Kökçü'nün yaptığı asistle şık bir vuruş gerçekleştiren Kerem, yeni takımıyla ilk golünü kaydetti.

Benfica Santa Clara'yı 4-1 Mağlup Etti

Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçen Benfica, maçı 4-1’lik skorla kazandı. 34. dakikada Florentino, 47. dakikada Antonio Silva ve 58. dakikada Angel Di Maria’nın golleriyle galibiyeti perçinleyen Benfica, 3 puanı rahat bir galibiyetle aldı. Santa Clara’nın tek golü ise 1. dakikada Vinicius Lopes da Silva’dan geldi.

Kerem Aktürkoğlu’nun Performansı Göz Doldurdu

Benfica’da ilk 11’de sahaya çıkan Kerem Aktürkoğlu, 73. dakikada yerini Andreas Schjelderup’a bıraktı. Performansı ile taraftarın beğenisini kazanan Kerem, takımı adına etkili bir başlangıç yaparak ilerleyen haftalar için umut verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan açıkladı: O ülkeye pasaport zorunluluğu kalkıyor

Erdoğan açıkladı: O ülkeye pasaport zorunluluğu kalkıyor