Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert cevap!

Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert cevap!

Galatasaray ve Beşiktaş arasında ki transfer gerginliği sürüyor. Transfer çalımı sonrası Galatasaray'dan sert cevaptan sonra Beşiktaş'ın açıklaması merak ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'dan Beşiktaş'a sert cevap!

milot_rashica-dan_transfer_467a4_800Galatasaray'ın eski futbolcusu Milot Rashica'nın transfer edilmesinin ardından yapılan video sosyal medyada gündem olmuştu. Bu konuyla ilgili sarı-kırmızılı cepheden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

SARI-KIRMIZILILAR'DAN İLK AÇIKLAMA

"Bugün Beşiktaş JK tarafından paylaşılan videoda kullanılan görüntüye istinaden devam eden spekülasyonlar üzerine kulübümüz bu açıklamayı ilk ve son defa yapacaktır. Galatasaray Spor Kulübü, bu vatan için canını vermiş kahramanların beşiği olmuş, onlar tarafından kurulmuş bir spor kulübüdür.Cumhuriyet'in aydınlık yüzü Galatasaray'ı direkt ya da dolaylı şekilde bu ülkeye büyük zararlar vermek için uğraşan, kanlı bir terör örgütü ile yan yana göstermeye çalışan her kimse öncelikle müfteridir.

Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların, toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur. Türk sporunun içine rekabeti değil hainliği sokmaya çalışan her kim olursa onun karşısında biz duracağız. Paylaşılan bu videonun altında imzası olan kim varsa onlardan oynadıkları bu kirli oyunun hesabını soracağız."dursun-ozbek-aa-2039206

ÖZÜR DİLESİNLER

Dursun Özbek, "Dün geceden beri çok üzgünüm. Galatasaray'ı bilmek lazım, öğrenmek lazım. Eğer bize böyle bir yakıştırma yapıyorsanız, bizi iyi tanımanız lazım. Galatasaray, 500 yılı aşkın mazisi olan, gelenekleri ve etik değerleri olan bir kurum. Bu ülkenin ihtiyacı bu mu? Ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışmaktan herkes uzak dursun. Galatasaray olarak, Beşiktaş kulübünden özür bekliyoruz” dedi .

Galatasaray, Cumhuriyet'in yüzüdür diyen Dursun Özbek, "Galatasaray, Cumhuriyet'in yüzüdür. Böyle bir camiayı eli kanlı bir terör örgütüyle ilişkilendirmek, yakıştırmak, yan yana getirmek dünyanın en saçma işi. Bu büyük bir hadsizlik ve gaf, Galatasaray'ı tanımadıkları için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Niye biz Beşiktaş'la sahada rekabet edemiyoruz? Onlar da çok eski bir kulüp. Yıllardır mücadele ediyoruz, kardeşliğimiz var, onlara her zaman saygılıyız. Niye buna ihtiyaç duydunuz? Bundan ne elde ettiniz diye Beşiktaşlı yöneticilere sormak istiyorum." İfadesini kullandı.licensed-image

TETE TRANSFERİ

Dursun Özbek, "Konuyu hukukçularla konuştuk ve bu transferi yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Tete transferinde risk görmedik. Tete, bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“MÜHENDİSLER YOKSULLUĞA MAHKUM EDİLDİ”

“MÜHENDİSLER YOKSULLUĞA MAHKUM EDİLDİ”