Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'a transfer atağı Molde'den geldi

Galatasaray'a transfer atağı Molde'den geldi

Orta saha bölgesine yeni bir oyuncu katma isteğiyle hareket eden Galatasaray, beklenmedik bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'a transfer atağı Molde'den geldi

Süleyman Gezici / Akdeniz Gerçek

Galatasaray'dan beklenmedik bir adım geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önce Zalgiris'le, ardından Olimpija ve son olarak da Molde'yi eleyerek, Galatasaray, Devler Ligi'nde grup aşamasına ulaşmayı başardı.

Transfer operasyonları hız kesmeden devam ediyor

Özellikle Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Tete ve Hakim Ziyech gibi yıldız oyuncuları kadrosuna dahil ederek dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden elde edeceği büyük maddi kaynakla rahat bir nefes aldı. Kupa 1'in prestiji, hem mevcut yıldızlarının maliyetini karşılamada hem de gelecekteki süperstar transferlerinde güçlü bir referans oluşturmada etkili oluyor. Bu güçlü etkiyle transfer faaliyetlerinin hız kesmeden sürdürülmesi planlanıyor.

ramos-1

Şimdi grup aşamalarının kesinleşmesiyle, Galatasaray'ın odak noktası Sergio Ramos'a yöneliyor. İspanyol süperstarla yapılan görüşmelerin son aşamasına gelinmiş durumda. 37 yaşındaki futbolcu için olmazsa olmaz koşulların, özellikle Şampiyonlar Ligi katılımının sağlanmasıyla transferin en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Emil Breivik

Bununla birlikte, Galatasaray uzun süredir orta sahada 8 numara pozisyonu için arayış içerisinde. Bu konuda birçok ünlü oyuncu adı geçse de son planlamada, bu mevkiye hem tartışmasız bir yıldız hem de geleceği parlak bir yetenek getirme düşüncesi var. Bu bağlamda, Molde ile oynanan maçın ardından Norveç ekibinin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik dikkatleri çekti.

Genç oyuncunun gösterdiği performans, Galatasaray'ın hemen harekete geçmesine neden oldu. Breivik'in temsilcisi Jim Solbakken, genç futbolcuyla ilgili olarak Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çarpışan otomobiller hurdaya döndü

Çarpışan otomobiller hurdaya döndü