Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Young Boys Maçı Öncesi Muslera Sakatlığını Atlattı

Galatasaray Young Boys Maçı Öncesi Muslera Sakatlığını Atlattı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile oynayacağı rövanş maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı atlatan kaleci Muslera da takımla çalıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Young Boys Maçı Öncesi Muslera Sakatlığını Atlattı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde topla ısınma ile başlayan çalışma, üç grup halinde 8’e 2 pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, hücum ve savunma taktikleri üzerine yapılan çalışmalarla sona erdi.

Muslera Sakatlığını Atlattı

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, sakatlığını atlatarak takımla birlikte çalışmalara katıldı. Geçtiğimiz maçta sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan deneyimli file bekçisi, Young Boys maçı öncesinde takımla birlikte antrenmanlara katılarak hazırlıklara destek verdi.

aNTRENMAN YARIN DEVAM EDECEK

Sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları antrenmanla maç öncesi hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek olan idmanla birlikte Galatasaray, Young Boys karşılaşmasına en iyi şekilde hazır hale gelmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırıkkale'de Yağmur Kazaya Davetiye Çıkardı: 4 Kişi Yaralı

Kırıkkale'de Yağmur Kazaya Davetiye Çıkardı: 4 Kişi Yaralı