Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Sparta Prag'ı ağırlıyor

Galatasaray Sparta Prag'ı ağırlıyor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın evinde karşılaşacağı Çekya temsilcisi Sparta Prag ile tarihlerinde 5. kez mücadele edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Sparta Prag'ı ağırlıyor
KAYNAK: İHA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın kendi sahasında Çekya ekibi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele öncesinde iki takımın geçmiş performansları, oyuncu kadroları ve maç öncesi analizleriyle ilgili detaylı bir inceleme yapıldı.

Galatasaray Sparta Prag'ı ağırlıyor

Galatasaray'ın Performansı

Galatasaray, bu sezon Avrupa kupalarında başarılı bir performans sergiliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinden başlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne geçiş yapan Sarı-Kırmızılılar, grup aşamasında Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi güçlü rakiplerle mücadele etti. Bu zorlu gruptan 5 puanla üçüncü sırada çıkarak Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmeye hak kazandı.

Sparta Prag'ın Performansı

Sparta Prag ise UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb, Real Betis, Rangers ve Aris Limassol gibi rakiplerle mücadele etti. C Grubu'nu 10 puanla ikinci sırada tamamlayarak Son 16 Turu için play-off oynamaya hak kazandı. Çekya temsilcisi, bu sezon Avrupa kupalarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Galatasaray ile Sparta Prag, Avrupa kupalarında bugüne kadar 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray 1 galibiyet alırken, Sparta Prag ise 2 galibiyet elde etti. İki takım arasındaki rekabetin tarihi ve istatistikleri, yarınki mücadelenin de büyük bir çekişmeye sahne olacağını gösteriyor.

Maç Öncesi Analiz

Galatasaray'da sakatlıklarını atlatan Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira'nın hazır olduğu belirtilirken, Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sparta Prag'da ise Türkiye'de bir dönem Kasımpaşa forması giyen David Pavelka'nın performansı merakla bekleniyor.

Hakem ve VAR

Maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alejandro Muniz Ruiz olurken, VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande, AVAR'da da Ricardo de Burgos yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Disney abonelik fiyatlarını ikiye katladı

Disney abonelik fiyatlarını ikiye katladı