Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş TFF'ye İki Maç İçin Pazartesi Günü Başvurdu

Beşiktaş TFF'ye İki Maç İçin Pazartesi Günü Başvurdu

Beşiktaş, milli takım arasının ardından başlayacak yoğun maç takvimi öncesinde, Süper Lig'deki önemli iki karşılaşmanın pazartesi günü oynanmasını talep etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş TFF'ye İki Maç İçin Pazartesi Günü Başvurdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş, milli takım arasının ardından Süper Lig'deki yoğun maç trafiği öncesinde, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iki önemli karşılaşmanın pazartesi günü oynanması için başvuruda bulundu. Kulüp asbaşkanı Mete Vardar, Ekol TV'de yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Hatayspor maçı ve 16. haftadaki Adana Demirspor karşılaşmalarının pazartesi gününe alınmasını talep ettiklerini belirtti.

Federasyonla İletişim ve Gelişmeler

Mete Vardar, bu talebi hem yazılı hem de sözlü olarak TFF'ye ilettiklerini ifade etti. Vardar, "Kadro planlamamızda geniş bir ekip oluşturuyoruz. Genç oyuncularımız, Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacak ve gelecekte ekonomik olarak da katkı sunacaklar. UEFA'ya bildirdiğimiz listede genç oyuncularımız var. İlk lig fikstürü çekildiğinde bir değişiklik olmadı, Avrupa maçları daha sonra belirlendi," şeklinde konuştu.

Giovanni Van Bronckhorst'un Görüşleri

Vardar, Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un taleplerini de dile getirdi. "Hocamız bize, Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarının pazartesi oynanmasını önerdi. Bu talepleri federasyonla yüz yüze görüştük. Maçlarla ilgili düşüncelerimizi hem yazılı hem de sözlü olarak ifade ettik. Umuyoruz ki, maçlar pazartesi günü oynanacaktır. Perşembe günü Avrupa maçları var, pazartesi olursa daha rahat bir hazırlık süreci geçirebiliriz," dedi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Fikstürü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde sırasıyla Ajax (D), Eintracht Frankfurt, Lyon (D), Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo-Glimt (D), Athletic Bilbao ve Twente ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, milli ara dönüşü Süper Lig'de Trabzonspor'a konuk olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kumluca’da Başlayan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Kumluca’da Başlayan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı