Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Manisa'da kazandı

Galatasaray Manisa'da kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Galatasaray, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 83-80 mağlup etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Manisa'da kazandı
KAYNAK: İHA

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray arasındaki mücadele nefes kesen anlara sahne oldu. Ev sahibi ekip, Galatasaray'a 83-80'lik skorla mağlup oldu.

Galatasaray Manisa'da kazandı

Manisa Muradiye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada hakemler Kaan Büyükçil, Ziya Özorhon ve Nazlı Çisil Güngör düdük çaldı. Maçın başından itibaren iki takım arasındaki çekişme dikkat çekiciydi.

İlk periyodu Galatasaray'ın 21-17 üstünlüğüyle tamamlandı. Ancak Manisa Büyükşehir Belediyespor, devreye girerken skoru dengeledi ve ilk yarıyı 41-38'lik skorla geride tamamladı.

Galatasaray Manisa'da kazandı

Üçüncü periyotta da Galatasaray, 62-58 öne geçti. Son periyotta büyük bir çekişme yaşandı. Ancak Manisa ekibi, mücadeleyi 83-80 kaybetti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Anderson 23, Russel 11 ve Terry 22 sayıyla takımının skor yükünü çekerken, Galatasaray'da Buğrahan 17, McCormack 13 ve Walden 13 sayıyla öne çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Veteranlar Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu

Antalya Veteranlar Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu