Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Feyyaz Uçar: "Takımda rekabetin arttığını görüyoruz"

Feyyaz Uçar: "Takımda rekabetin arttığını görüyoruz"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu'nda Lugano'yu 5-1 mağlup ederek, Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, takımın Avrupa Ligi'nde yer almayı zaten hak ettiğini belirterek, rekabetin artması gerektiğine vurgu yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feyyaz Uçar: "Takımda rekabetin arttığını görüyoruz"
KAYNAK: İHA

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu'nda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 5-1 gibi ezici bir skorla yenerek, Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı. Bu zafer, takımın Avrupa arenasında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

“Avrupa Ligi'nde Olmayı Zaten Hak Ediyoruz”

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın Avrupa Ligi'nde yer almayı zaten hak ettiğini ifade etti. Uçar, "Aslında bu işi ilk maçta bitirmeliydik. Ancak bugün de sahada hak ettiğimizi aldık. Avrupa Ligi'nde olmayı sonuna kadar hak ediyoruz," dedi. Uçar ayrıca, Hüseyin Yücel ve Mete Vardar'ın kura çekimine katılacağını belirterek, "Mete Vardar'ın kuraları bize her zaman iyi geldi. Güzel bir 8 takım çekeceklerine inanıyorum," diye ekledi.

“Avrupa Ligi'nde Zayıf Takım Yok”

Uçar, UEFA Avrupa Ligi'nde zayıf takım olmadığını ve bu yüzden her maça en üst seviyede hazırlanmak gerektiğini vurguladı. "Bu sene lig gibi oynanacak, 8 maç oynayacağız. Kuranın şansı ya da şanssızlığı olmayacak. Orada da elimizden geleni yapacağız. Takım içinde rekabeti arttırmamız şart," dedi.

“Rekabetin Artması Gerekiyor”

Takımda rekabetin artması gerektiğine dikkat çeken Uçar, "Sonradan oyuna girenlerin daha fazla katkı sağlaması gerekiyor. Bunu başarabilirsek, hem ligde hem de Avrupa'da daha başarılı olacağız," şeklinde konuştu. Uçar, teknik heyet ve oyuncuları da kutlayarak, "Oyundan memnunuz. Sonradan oyuna giren futbolcuların katkısı bizi sevindirdi," dedi.

“İmmobile ve Rafa Silva'nın Performansı Müthiş”

Uçar, yeni transferler Rafa Silva ve Ciro Immobile'nin performanslarından da övgüyle bahsetti. "Rafa Silva, müthiş bir performansla başladı ve inanılmaz bir istikrarla devam ediyor. Ciro Immobile ise her maçta kalitesini gösteriyor. Bu iki oyuncu, takımımız için büyük bir kazanç," ifadelerini kullandı.

“Semih Kılıçsoy'un Performansı Yükseliyor”

Uçar, genç golcü Semih Kılıçsoy'un bu sezonki performansı hakkında da açıklamalarda bulundu. "Semih, bizim için çok değerli bir oyuncu. Onun da katkılarıyla bu sezon büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Milli takımda yaşadığı bazı zorlukları atlatarak, sahada en iyi performansını sergileyecektir," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maorilerin Kralı Kimdir? Maorilerin Kralı Tuheitia Potatau Kimdir?

Maorilerin Kralı Kimdir? Maorilerin Kralı Tuheitia Potatau Kimdir?