Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Giresunspor ve Van Spor FK berabere kaldı

Giresunspor ve Van Spor FK berabere kaldı

Giresunspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Van Spor FK ile 1-1 berabere kaldı. Şahin Dik ve Fuat Bavuk'un golleriyle sonuçlanan maçta toplam 5 sarı kart çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Giresunspor ve Van Spor FK berabere kaldı
KAYNAK: İHA

Giresunspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Van Spor FK ile oynadığı 3. hafta maçında sahasında 1-1 berabere kaldı. Maçta ev sahibi ekip Giresunspor'un golünü Şahin Dik atarken, konuk ekip Van Spor FK'nın golünü ise Fuat Bavuk kaydetti.

Maç Detayları

Maçta görev yapan hakemler Yunus Emre Çakar, Oğuz Akyüz ve Enes Biroğlu oldu. Giresunspor'da Göktan, Ahmet Lütfi, Ertuğrul, Emircan, Şahin, Arda Cebeci, Muhammed Miraç, Arda Kılıç, Barış, Mehmet, Furkan ilk 11'de sahaya çıkarken, yedekler arasında Mehmet Doğaç, Fatih, Ege, Ahmet, Eren, Orçun Kaan yer aldı. Teknik direktörlük koltuğunda ise Metin Aydın vardı. Konuk ekip Van Spor FK'da ise Kurtuluş, Ahmet, Harun, Massis, Fuat, Hasan, Mert, Yusuf, Bekir Can, Sergen, Burak ilk 11'de mücadele etti. Yedek kulübesinde ise Cantuğ, Kerem, Onur, Muhammet Ensar, Medeni oyuncuları yer aldı. Takımın başında ise teknik direktör Tahsin Tam bulunuyordu.

Maçın Skorerleri ve Kart Durumu

Giresunspor'un golünü maçta Şahin Dik kaydederken, Van Spor FK'nın beraberlik golünü Fuat Bavuk attı. Maçta toplamda 5 sarı kart gösterildi. Giresunspor'da Şahin Dik, Arda Kılıç, Mehmet Keskin, Ertuğrul Şenlikoğlu, Göktan Cörüt sarı kart gören isimler olurken, Van Spor FK'da ise Ahmet Eren ve Rıdvan Dönmez sarı kart gören oyuncular oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa FK Deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti

Manisa FK Deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti