Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Manisa FK Deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti

Manisa FK Deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor, evinde Manisa FK'ya 2-1 mağlup oldu. Maçta kırmızı kartlar ve penaltılar ön plana çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa FK Deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti
KAYNAK: İHA

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Kocaelispor evinde Manisa Futbol Kulübü ile karşılaştı ve maç 2-1 sona erdi.

Maçta Yaşanan Gelişmeler

Maçın 2. dakikasında Appindangoye'nin sert müdahalesiyle kırmızı kart gören Kocaelispor, erken bir dezavantajla mücadeleye başladı. 18. dakikada Cissokho'nun kırmızı kart görmesiyle Kocaelispor, 10 kişi kaldı. 28. dakikada VAR incelemesi sonucunda Kocaelispor lehine verilen penaltı vuruşunu Mendes kaçırdı. 45+4. dakikada Pedrinho'nun golüyle ilk yarı Manisa FK lehine 1-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Manisa FK, 58. dakikada Ramirez'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. 70. dakikada Manisa FK penaltı kazandı ve Oğuz'un golüyle skoru 1-2 yaptı. Son dakikalarda Kocaelispor'dan Oğulcan Çağlayan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Takım Kadroları ve Teknik Direktörler

Kocaelispor'un kadrosunda Harun Tekin, Ahmet Oğuz, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Yunus Emre Gedik gibi isimler yer aldı. Teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam yaptı. Manisa FK ise Muhammed Alperen Uysal, Oktay Gürdal, Bartu Göçmen, Kaan Kanak, Mamadou Cissokho gibi oyuncularla sahaya çıktı. Takımın teknik direktörü ise Çağdaş Çavuş oldu.

Maçın Öne Çıkanları

Kocaelispor'un 5. hafta maçında Manisa FK'ya karşı aldığı 2-1'lik mağlubiyetle evinde üzgün ayrıldı. Maçta yaşanan kırmızı kartlar ve penaltılar büyük etki yaratırken, Manisa FK deplasmandan önemli bir galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toplatma kararı verilen Eyüp Sabri Tuncer'den açıklama geldi

Toplatma kararı verilen Eyüp Sabri Tuncer'den açıklama geldi