Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'de Alanyaspor, Hatayspor'u ağırlıyor. Alanyaspor zor bir dönemde, Hatayspor ise yeni teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilk maçına çıkacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor, evinde Hatayspor'u ağırlayacak. Alanyaspor, ilk dört haftada sadece 2 puan toplayarak zor bir dönem geçirdi. Fatih Tekke'nin öğrencileri, Eyüpspor ve Göztepe ile berabere kalırken, Fenerbahçe ve Başakşehir'e mağlup oldu.

Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Hatayspor'da Yeni Teknik Direktör Rıza Çalımbay

Hatayspor ise Özhan Pulat'ın yerine tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay'ı getirdi. Çalımbay, Hatayspor'un başında ilk maçına çıkacak. Bordo-beyazlı ekip, sezon başından bu yana istediği sonuçları alamadı. İlk dört haftada Galatasaray, Antalyaspor ve Samsunspor'a mağlup olan Hatayspor, tek puanını Kasımpaşa karşısında elde etti.

Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

İki Takımın Galibiyet Hasretleri

Alanyaspor, Süper Lig'deki son sekiz maçında galibiyet yüzü göremedi ve bu süreçte 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Hatayspor ise dış sahada 9 maçtır galibiyet alamıyor. Son olarak Ocak ayında Adana Demirspor'u mağlup eden Hatay ekibi, bu maçtan sonra oynadığı 9 karşılaşmada 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Öne Çıkan İstatistikler

  • Süper Lig tarihinde Hatayspor’a karşı oynadığı iki maçı da 6-0 kazanan Alanyaspor, puan kaybı yaşadığı beş karşılaşmanın toplamında sadece bir gol atabildi (3B 2M; hükmen sonuçlar hariç).
  • Hatayspor’un Süper Lig tarihinde konuk olduğu 27 takım arasında dış saha golü atamadığı tek rakibi Alanyaspor (hükmen sonuçlar hariç).
  • Süper Lig’de çıktığı son sekiz maçı kazanamayan Alanyaspor (6B 2M), kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.
  • Bu sezon oynadığı dört Süper Lig maçını da kazanamayan Hatayspor (1B 3M), daha önceki dört sezonda sadece 2022/23’ün ilk beş haftasını galibiyetsiz geçti.
  • Hatayspor, ocak ayından itibaren dış sahada 9 maçtır galibiyet alamıyor ve bu sürede 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.
  • Alanyaspor, bu sezon Süper Lig’de çıktığı dört maçta da ilk golü yedi ancak bu karşılaşmalardan sadece ikisini kaybetti (2B).
  • Hatayspor ise geride kalan dört haftada üç kez öne geçti ama bu maçların hiçbirini kazanamadı (1B 2M).
  • Alanyaspor’un bu sezon Süper Lig’de attığı dört golün iki tanesinde asisti olan Augusto, en fazla çalım atan (8) ve en yüksek pas yüzdesini yakalayan (%94) oyuncu.
  • Hatayspor’un Süper Lig’deki son iki golünün sahibi olan Strandberg, Mame Diouf’tan bu yana Hatay temsilcisinin üst üste üç lig golünü kaydeden ilk oyuncu olmayı hedefliyor.

Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alanyaspor ile Hatayspor arasında oynanacak mücadele Gain Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. Maç, Ozan Ergün tarafından yönetilecek ve 20:00'de başlayacak. Karşılaşma, beIN SPORTS 2 ekranlarından anlık olarak yayınlanacak.

Alanyaspor Hatayspor Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Ertuğrul , Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec , Richard, Makouta , Cordova, Efecan, Rony Lopes , Serdar.

Hatayspor: Erce , Kamil Ahmet, Calvo, Burak, Cemali , Bamgboye, Görkem, Diack, Fernandes , Aboubakar, Strandberg.

MAÇ ÖNCESİ SON ANTRENMANDA KUTLAMA 

Alanyaspor-Hatayspor maçı öncesi dün Alanyaspor, son antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi atletik performans antrenörü Aykut Turhal'ın doğum günü kutlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kız kardeşiyle dedikodusunu çıkaran adamı canlı canlı yaktı

Kız kardeşiyle dedikodusunu çıkaran adamı canlı canlı yaktı