Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Veda Mesajı: "İz Bırakanlar Unutulmazlar"

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Veda Mesajı: "İz Bırakanlar Unutulmazlar"

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'na sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesajı yayımladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'na Veda Mesajı: "İz Bırakanlar Unutulmazlar"
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'na sosyal medya hesabından veda etti. Kulüp, paylaşımında, "İz bırakanlar unutulmazlar; yolun açık olsun Ferdi'miz" başlığıyla duygusal bir mesaj yayımladı.

Kulüpten Yayımlanan Açıklama

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bazı hikayeler özel olur, iz bırakır, unutulmazdır. Çok da söze gerek yoktur bazen, bazı şeyleri anlatmak için. Tıpkı onun 18 yaşında bu kapıdan girip milyonların sevgilisi oluşu gibi. Parçası olduğu bu camia için milyonların birlikte söylediği bestelerin en nadide parçası Ferdi Kadıoğlu; Formaya bağlılığı, armaya aidiyeti, Fenerbahçe’ye saygısı, azmi, hırsı, duruşu ve her tavrıyla, 'Fenerbahçe’nin kıymetli bir Ferdi' oldu."

formanın hakkını sonuna kadar verdi

2018 yılında Fenerbahçe’ye katılan Ferdi Kadıoğlu, hem U21 Takımı'nda hem de A Takım’da gösterdiği performansla büyük takdir topladı. Giresunspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında ilk kez A Takım forması giymişti. Kulüp, Ferdi'nin 200'ün üzerinde maça çıktığını ve formanın hakkını sonuna kadar verdiğini vurguladı.

Ferdi Kadıoğlu'na Teşekkür ve İyi Dilekler

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na verdiği eşsiz hizmetler için teşekkür ederken, onunla gururlandıklarını ve sevgilerinin her zaman yanında olacağını belirtti. Açıklamada, "Unutma; Fenerbahçe’de formaya saygı, armaya aidiyet duyanlar iz bırakırlar. Ve iz bırakanlar asla unutulmazlar. Atacağın her adımda yanında milyonlar var. Başarılarınla gururlanacağız, sevgimiz hep yanında olacak. Yolun açık, şansın bol olsun!" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih'te Binada Çökme: Bir Genç Kız Yaralandı

Fatih'te Binada Çökme: Bir Genç Kız Yaralandı