Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor
KAYNAK: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, yarın İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Thun Stockhorn Arena'da TSİ 21.30'da başlayacak mücadelede, sarı-lacivertliler, 2 sezon aradan sonra yeniden Şampiyonlar Ligi elemelerinde sahne alacak. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselen Fenerbahçe, bu kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı istiyor.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi heyecanına geri dönüyor: Lugano'ya konuk oluyor

Avrupa Arenasında 271. Maç

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 270 maçta boy gösterdi. Bu karşılaşmalarda 107 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü. 

35. Maç

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bugüne kadar 34 kez sahaya çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Fenerbahçe, toplamda 48 gol atarken, kalesinde 39 gol gördü. Son olarak 2008-2009 sezonunda Partizan'ı eleyerek gruplara kalmayı başaran Fenerbahçe, bu başarıyı tekrarlamak istiyor.

İsviçre Takımlarıyla 7. Karşılaşma

Fenerbahçe, tarihinde ilk kez karşılaşacağı Lugano maçı öncesinde, İsviçre ekipleriyle daha önce 6 maç yaptı. 2009-2010 sezonu Avrupa Ligi play-off turunda FC Sion’u eleyerek gruplara kalan sarı-lacivertliler, bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Young Boys’a elendi. 2016-2017 sezonunda ise Grasshoppers’ı her iki maçta da mağlup ederek Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başardı.

Hakem Tiago Martins Yönetecek

Lugano-Fenerbahçe karşılaşmasını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Martins yönetecek. Martins’in yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da çekicideki aracın bagajından kilolarca uy*şturucu çıktı

Hatay'da çekicideki aracın bagajından kilolarca uy*şturucu çıktı