Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kasımpaşa Ekvadorlu Sol Bek Jhon Espinoza'yı Kadrosuna Kattı

Kasımpaşa Ekvadorlu Sol Bek Jhon Espinoza'yı Kadrosuna Kattı

Kasımpaşa, İsviçre'nin Lugano takımında forma giyen Ekvadorlu sol bek Jhon Espinoza'yı transfer etti. Espinoza, sağlık kontrollerinin ardından imza töreniyle lacivert-beyazlı ekibe katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kasımpaşa Ekvadorlu Sol Bek Jhon Espinoza'yı Kadrosuna Kattı
KAYNAK: İHA

Kasımpaşa, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Lacivert-beyazlı ekip, son olarak İsviçre temsilcisi Lugano'da forma giyen Ekvadorlu sol bek Jhon Espinoza ile anlaşmaya vardı. Kasımpaşa'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Espinoza'nın sağlık kontrollerini başarıyla tamamladığı ve ardından sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.

Espinoza, sağlık kontrollerinden geçti

Kasımpaşa Kulübü, yeni transfer Jhon Espinoza'nın İstanbul'da sağlık sponsoru olan Liv Hospital Vadi İstanbul'da detaylı sağlık kontrollerinden geçtiğini duyurdu. Kontrollerin ardından, oyuncu için Turgay Ciner Spor Tesisleri'nde düzenlenen bir imza töreni gerçekleştirildi. Espinoza, burada kendisini Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Espinoza'nın performansı dikkat çekiyor

25 yaşındaki Jhon Espinoza, İsviçre Süper Ligi'nde Lugano formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Espinoza, geçtiğimiz sezon 35'i İsviçre Süper Ligi, 6'sı UEFA Konferans Ligi ve 2'si UEFA Avrupa Ligi elemeleri olmak üzere toplam 43 maçta görev aldı. Jhon Espinoza, bu maçlarda 2 gol atarken, 2 de asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB Komisyonu Başkanı Tarımı Daha Dayanıklı ve Sürdürülebilir Hale Getireceklerini Açıkladı

AB Komisyonu Başkanı Tarımı Daha Dayanıklı ve Sürdürülebilir Hale Getireceklerini Açıkladı