Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Manisa Büyükşehir Belediyespor'u rahat geçti

Fenerbahçe Manisa Büyükşehir Belediyespor'u rahat geçti

Fenerbahçe Beko, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Manisa Büyükşehir Belediyespor'u rahat bir galibiyetle geçti. Melih Mahmutoğlu, Papagiannis ve Dorsey gibi oyuncuların performansıyla Fenerbahçe, sahadan 98-82'lik skorla ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Manisa Büyükşehir Belediyespor'u rahat geçti
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe Beko ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk etti. Fenerbahçe Beko, etkili performansıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 98-82'lik skorla mağlup ederek sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe Manisa Büyükşehir Belediyespor'u rahat geçti

Fenerbahçe Beko'da başarılı performans sergileyen oyuncular arasında Dorsey 17, Papagiannis 16 ve Sertaç Şanlı 13 sayıyla öne çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor cephesinde ise Cruz 23 ve Terry 16 sayıyla takımının skor yükünü çekti.

Hakemlerin yönettiği mücadelede ilk periyodu 21-29 önde kapatan konuk ekip, devreye 47-44'lük üstünlükle girdi. Ancak Fenerbahçe Beko, üstün performansıyla maçın kontrolünü eline aldı ve 70-63'lük skorla üçüncü periyodu da önde tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye'de İnşaat Çöktü: 4 İşçi Yaralandı

Osmaniye'de İnşaat Çöktü: 4 İşçi Yaralandı