Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Alanyaspor'u Mağlup Ederek Yenilmezlik Serisini 31 Maça Çıkardı

Fenerbahçe Alanyaspor'u Mağlup Ederek Yenilmezlik Serisini 31 Maça Çıkardı

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'u 3-0 yenerek milli araya 3 puanla girdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Alanyaspor'u Mağlup Ederek Yenilmezlik Serisini 31 Maça Çıkardı
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takım, galibiyeti Dusan Tadic (2) ve Edin Dzeko'nun golleriyle elde etti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, milli araya 3 puanla ve moralle girdi.

Maçın Öne Çıkanları

Fenerbahçe'nin etkili performansı, maçın ilk dakikalarından itibaren kendini gösterdi. 43. dakikada Dusan Tadic, Edin Dzeko'nun pasını değerlendirdi ve ilk golü kaydetti. 65. dakikada ise Tadic, kaleci Dominik Livakovic'in uzun pasını güzel bir vuruşla ikinci golüne çevirdi.

Edin Dzeko, 67. dakikada İrcan Can Kahveci'nin pasında topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. Deneyimli forvet, bu sezon Süper Lig'deki 4 maçında da gol atma başarısı gösterdi. Alanyaspor maçında 70. dakikada yerini Youssef En Nesyri'ye bıraktı.

Tadic ve Dzeko'nun Performansı

Dusan Tadic, bu sezonki ilk gollerini Alanyaspor karşısında attı. Mücadelede sağ kanatta başladığı oyununu 61. dakikada sol kanada kaydırdı. Tadic, 83. dakikada yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

Edin Dzeko ise, Süper Lig'de oynadığı tüm maçlarda fileleri havalandırarak formunu sürdürdü. Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a karşı elde ettiği galibiyet, bu sezonki etkileyici performansını pekiştirdi.

Yeni transfer maçı takip etti

Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı İstanbul'a getirdi. 28 yaşındaki oyuncu, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe-Alanyaspor maçını tribünden izledi. Amrabat'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Yenilmezlik Serisi 31 Maça Yükseldi

Fenerbahçe, Alanyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 31 maça çıkardı. Geçtiğimiz sezon 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlayan Kanarya, bu sezon 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 31 maçlık seride 24 galibiyet ve 7 beraberlik yaşandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi kanalda ne var? İşte 31 Ağustos TV yayın akışı

Hangi kanalda ne var? İşte 31 Ağustos TV yayın akışı