Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Adana Demirspor'u 40'ıncı kez ağırlıyor

Fenerbahçe Adana Demirspor'u 40'ıncı kez ağırlıyor

Süper Lig’in 31. haftasında, Fenerbahçe evinde Adana Demirspor’u ağırlıyor. Bu karşılaşma, iki takımın ligdeki 40. randevusu olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Adana Demirspor'u 40'ıncı kez ağırlıyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 20.30'da kendi sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki 40. randevuları öncesi, iki takımın durumu ve maç öncesi detaylar merak konusu.

Fenerbahçe Adana Demirspor'u 40'ıncı kez ağırlıyor

İki takımın ligdeki 40. randevusu olacak. Sarı-lacivertliler, geride kalan 39 maçta 22 galibiyet elde ederken, Adana ekibi 5 kez galip geldi. Fenerbahçe, ligde 79 puanla ikinci sırada yer alıyor. Son 5 maçta 3 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında önemli bir konumda bulunuyor. Adana Demirspor ise 39 puanla 9. sırada yer alıyor ve deplasmanda galibiyet hasreti çekiyor.

İki Takımın Lig Durumu

Fenerbahçe, ligde 79 puanla ikinci sırada yer alıyor. Son 5 maçta 3 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında önemli bir konumda bulunuyor. Adana Demirspor ise 39 puanla 9. sırada yer alıyor ve deplasmanda galibiyet hasreti çekiyor.

Fenerbahçe'nin Form Grafiği

Sarı-lacivertli ekip, son 19 lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu süreçte çeşitli zorlu rakipleri mağlup eden Fenerbahçe, liderlik yarışındaki iddiasını sürdürüyor.

Maç Öncesi Kart Durumu

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel cezalı duruma düştü ve yarınki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, 9 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların sarı kart görmesi halinde, bir sonraki maçta takımlarını yalnız bırakacaklar.

İstatistiklerde Fenerbahçe'nin Üstünlüğü

Fenerbahçe, Süper Lig'de en golcü takım konumunda bulunuyor. 30 maçta 79 gol atan sarı-lacivertliler, hücum gücünü rakip filelere yansıtıyor. Edin Dzeko, 18 golle takımının en golcü ismi konumunda.

Hakem ve Yardımcıları

Müsabakayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ermenistan Nahçıvan’da Azerbaycan Mevzilerine Saldırdı!

Ermenistan Nahçıvan’da Azerbaycan Mevzilerine Saldırdı!