Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini sona erdirmek isteyen Fenerbahçe, 2024-25 sezonunu Adana Demirspor karşısında açıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Fenerbahçe, 2024-25 Süper Lig sezonunu Adana Demirspor karşısında açarak 10 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, sezona Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla başlıyor.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, son beş sezonda ilk hafta maçlarında tek puan kaybını 2022-2023 sezonunda Ümraniyespor karşısında 3-3 berabere kalarak yaşadı. Sarı-lacivertliler, sezon başlangıçlarında genellikle başarılı bir grafik sergiliyor ve geçen sezon Süper Lig'de 67. yılına girdi. Fenerbahçe, tarihindeki 66 sezon boyunca en fazla puan toplayan, galip gelen ve gol atan takım olarak birçok rekora sahip.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu büyük oranda koruyan Fenerbahçe, transfer döneminde Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi takıma kattı. Umut Nayir, Serdar Dursun ve Michy Batshuayi ile yollar ayrıldı. Ancak, geçen sezondan cezalı olan Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat ile sakatlığı bulunan Fred, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Geçen sezonu 12. sırada tamamlayan Adana Demirspor, sezona yeni teknik direktörü Michael Valkanis yönetiminde başlayacak. Kadrosunda büyük bir değişiklik yapmayan Akdeniz ekibi, ligde kalmayı hedeflediği sezonu galibiyetle başlamak istiyor. Adana Demirspor, Fenerbahçe ile oynadığı son beş Süper Lig maçının üçünden puanla ayrıldı (1G 2B 2M).

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Öne çıkan notlar:

  • Fenerbahçe, Adana Demirspor’u konuk ettiği son 10 Süper Lig maçının sekizini kazandı ve bu galibiyetlerde rakip filelere toplam 32 gol gönderdi.
  • Fenerbahçe, son dokuz sezonda iç sahada oynadığı ilk maçlarda sekiz galibiyet aldı (1B), tek puan kaybını 2022/23 sezonunda yaşadı.
  • Adana Demirspor, Süper Lig’de ilk hafta maçını deplasmanda oynadığı altı sezonda sadece bir galibiyet aldı.
  • Fenerbahçe’nin son iki Süper Lig sezonunda ilk hafta maçlarında attığı beş golü de yabancı oyuncular kaydetti; ilk hafta gol sevinci yaşayan son Türk oyuncu, 2021/22 sezonunda Mesut Özil oldu.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak bu çekişmeli mücadele, yüksek seyir zevki vaad ediyor. Ülker Stadyumu'nda saat 21.45’te konuk edecek. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Maçta hakem olarak Atilla Karaoğlan görev alacak, yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara yapacak. 

Fenerbahçe Adana Demirspor Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Ferdi, Djiku, Çağlar, İsmail, Krunic, Szymanski, İrfan Can, Maximin, Dzeko.
Adana Demirspor: Vedat, Gravillon, Semih, Manev, Mohammadi, Maestro, Michut, Rodriguez, Yusuf Sarı, Alioui, Barasi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep Futbol Kulübü'nden Önemli Transfer! Ogün Özçiçek Bonservisiyle Alındı

Gaziantep Futbol Kulübü'nden Önemli Transfer! Ogün Özçiçek Bonservisiyle Alındı