Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Döşemealtı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan galibiyet

Döşemealtı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan galibiyet

Kadın voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde başarılı bir başlangıç yaptı. Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, sezona galibiyetle merhaba dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Döşemealtı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan galibiyet
KAYNAK: Döşemealtı Belediyesi/Bülten

Kadın voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde başarılı bir başlangıç yaptı. Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, sezona galibiyetle merhaba dedi. Döşemealtı Kapalı Spor Salonu'nda Zirve Gençlik Kadın Voleybol takımını ağırlayan Döşemealtı temsilcisi, karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin gençlerini spor yapmaya teşvik etmeye devam ederek sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmenin meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade etti. Döşemealtı Belediyesi'nin amatör spor branşlarında elde ettiği başarılar ile rakip takımların korkulu rüyası olduğunu belirtti. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımının Fair-Play ilkeleri doğrultusunda sportmen bir mücadele sergileyerek ilçe halkının desteğini arkasına aldığını ve Kadınlar 2. Ligi'ne galibiyetle başladığını belirtti.

1 (1)-22

Karşılaşmada Döşemealtı takımı ilk seti 25-12, ikinci seti 26-24, üçüncü seti ise 25-22 kazanarak toplamda 3-0'lık bir galibiyet elde etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kızları tebrik ederek daha fazla sevinç yaşayacaklarına ve şampiyonluk için mücadele edeceklerine inandığını ifade etti. Ayrıca, tüm ilçe halkını Nar Taneleri olarak bilinen Kadın Voleybol takımını desteklemeye davet etti.

2-347

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de şok cinayet! Uyu*turucu bağımlısı genç babasını öldürüp ranzanın altına sakladı

Mersin'de şok cinayet! Uyu*turucu bağımlısı genç babasını öldürüp ranzanın altına sakladı