Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Eyüpspor Fenerbahçe'den Emre Mor'u Kiraladı

Eyüpspor Fenerbahçe'den Emre Mor'u Kiraladı

Eyüpspor, Fenerbahçe'den Emre Mor'u sezon sonuna kadar kiraladı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, transfer için Fenerbahçe'ye teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eyüpspor Fenerbahçe'den Emre Mor'u Kiraladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Eyüpspor, yaz transfer dönemi boyunca son dakika hamlesi yaparak, Fenerbahçe'den Emre Mor'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Eflatun-sarılı ekip, 27 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Eyüpspor'dan Açıklama ve Teşekkür

İmzaların ardından yapılan açıklamada, Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, transfer sürecinde destek olan Fenerbahçe ve başkan Ali Koç'a teşekkür etti. Kulaksız,  ‘’Emre Mor çok genç yaşta A Milli Takım seviyelerini yakalamış, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlarda forma giymiş önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon istediği performansı yakalayamadığını düşünüyor. Biz kendisine burada yeni bir sayfa açma fırsatı verdik. Kendisi de buraya son derece özverili, heyecanlı ve enerjisi yüksek bir şekilde geldi. Bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Emre Mor'un Eyüpspor'daki İlk Açıklaması

Eyüpspor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Emre Mor,  "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Yeni bir sayfa açtım. Eyüpspor için en iyisini yapmaya çalışacağım. Bana tekrardan kendimi kanıtlama fırsatı verdiği için Eyüpspor Kulübü’ne teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan imzaladı! 3 bakan yardımcısı görevden alındı

Erdoğan imzaladı! 3 bakan yardımcısı görevden alındı