Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor Başakşehir Maç Sonucu

Antalyaspor Başakşehir Maç Sonucu

Başakşehir, Antalyaspor karşısında 2-0 geri düştüğü maçı, özellikle Krzysztof Piatek'in etkili performansıyla 5-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Başakşehir Maç Sonucu
KAYNAK: İHA

Antalyaspor, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergileyerek Başakşehir karşısında öne geçti. Maçın hemen başında, 2. dakikada Larsson'un attığı golle konuk ekip skoru 1-0 yaptı. Ardından, 41. dakikada yine Larsson sahneye çıkarak durumu 2-0'a getirdi. Ancak Başakşehir, bu gollere hızlı bir şekilde yanıt verdi ve maça geri döndü.

Başakşehir'in geri döndü

43. dakikada sahneye çıkan Figueiredo, Başakşehir adına farkı bire indirdi. Bu gol, ev sahibi ekip için geri dönüşün fitilini ateşledi. İkinci yarıda ise Deniz Türüç'ün 61. dakikada attığı frikik golüyle skor eşitlendi. Deniz Türüç'ün ceza sahası dışından yaptığı vuruş, kaleci Piric'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Piatek'in unutulmaz performansı

Başakşehir'in geri dönüşünü tamamlayan isim ise Krzysztof Piatek oldu. Polonyalı golcü, 64. dakikada Kemen'in ortasında penaltı noktasında yaptığı kafa vuruşuyla takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın son bölümlerinde de etkili oyununu sürdüren Piatek, 72. dakikada Lima'nın pasını değerlendirdi ve skoru 4-2'ye getirdi.

Piatek'in gol yağmuru 80. dakikada tamamlandı. Opoku'nun savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Piatek, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşla maçın skorunu belirledi: 5-2.

Maç kadroları ve öne çıkan oyuncular

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın sahaya sürdüğü ilk 11, özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla dikkat çekti. Deniz Türüç ve Piatek'in yanı sıra, oyuna sonradan dahil olan oyuncular da galibiyette önemli rol oynadı. Antalyaspor cephesinde ise Larsson'un ilk yarıdaki etkili performansı, takımının maça iyi başlamasını sağladı ancak devamını getiremediler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'in Yeni Görev Yeri Belli Oldu

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'in Yeni Görev Yeri Belli Oldu